Mindgym Journal

Wouter de Jong

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Mindgym Journal

gebonden: € 20.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789493213159, geïllustreerd, 224 blz., April 2021
Formaat: 22.3 (h) x 15.2 (b) x 1.9 (d) cm. Gewicht: 411 gram.

Uitgever: Maven Publishing

beschrijving

De meest efficiënte manier om mentaal fit te worden? Journaling! Met slechts vijf minuten schrijven per dag krijg je meer focus, rust en energie.

Wetenschappelijk bewezen: journalen helpt je om
• Meer positieve emoties te ervaren
• Je doelen te realiseren
• Creatiever te zijn
• Beter om te gaan met stress

Daarom schreef bestsellerauteur Wouter de Jong deze prachtig geïllustreerde Mindgym Journal. In het journal staan 168 grappige, uitdagende en verdiepende vragen die je meer daadkracht geven en inzicht bieden in je doelen, wensen en relaties. Zie het als een meet-and-greet met jezelf, waar je elke dag wat aan hebt. En na elke vraag mag je een streepje zetten op de voorkant van het boek, op de speciale connect-the-dots-afbeelding. Zo maak je zelf je voortgang zichtbaar. Kortom, je geest trainen was nog nooit zo leuk!

Wouter de Jong is auteur van 'Mindgym: Sportschool voor je geest' en 'Superkrachten voor je hoofd' (voor kinderen), waar in totaal al meer dan 150.000 exemplaren van werden verkocht.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Wouter de Jong is een veelgevraagd spreker, trainer en consultant. Hij studeerde af in Nederlands recht en aansluitend volgde hij een opleiding aan de Amsterdamse toneelschool, waarna hij werkte als acteur (onder andere GTST en Villa Achterwerk). Hij volgde meerdere opleidingen tot compassie- en mindfulnesstrainer, onder andere aan de Vrije Universiteit Amsterdam.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.