Blij

fragmentenbundel over wakker worden en andere aardse zaken

Dorien Groot

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Blij

gebonden: € 22.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789493191068, 250 blz., March 2020
Formaat: 24.8 (h) x 18.0 (b) x 2.5 (d) cm. Gewicht: 704 gram.

Uitgever: Paris Books

beschrijving

Op twintigjarige leeftijd werd Dorien Groot (1962) opgenomen vanwege anorexia. Drie maanden later verliet ze het ziekenhuis; een ervaring rijker, een illusie armer. Crisisinterventie, zo noemde ze het. Het proces van heling en eenwording leek te zijn begonnen met een valse start.

Hoe heeft zij het tij in haar leven gekeerd? Hoe lukte het haar om haar verdriet om te zetten in vreugde en zich weer BLIJ te voelen? Op een inspirerende, openhartige en indringende wijze beschrijft Dorien haar levensreis over hoe haar kleine meisje weer kon terugkeren. Zonder opsmuk. De schaamte voorbij. Wonderen bestaan.

In een wereld waarin legio mensen uiteen dreigen te vallen vervult zij met haar levensverhaal de behoefte van zovelen die op zoek zijn naar praktische handvatten om het anders te doen en het verlangen hebben naar echtheid. Niet meer: ‘doe zoals het hoort’, maar: leef zoals het hoort voor jou, zodat jij kan stralen in jouw unieke BLIJ.

Het instituut voor persoonlijke ontwikkeling waarvan Dorien mede-oprichter/-eigenaar is, heeft sinds 1994 haar sporen verdiend. Zij ziet zichzelf hierin als procesbegeleider van de transitie naar de Nieuwe Tijd; een tijd van verhoogd bewustzijn.

www.dorienisblij.nl

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.