Je partners depressie samen verwerken

Werkboek voor partners

Stef Linsen

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Je partners depressie samen verwerken

paperback/ gebrocheerd: € 9.95

ISBN: 9789493187610, August 2020
Formaat: 24.1 (h) x 17.3 (b) x 1.0 (d) cm. Gewicht: 212 gram.

Uitgever: Expertboek

beschrijving

Partners en andere naasten van mensen met depressiegevoeligheid hebben het vaak zwaar als hun partner in een periode van een depressie zit. Ze missen vaak begrip, steun en informatie. Dit werkboek helpt hierbij.

Met dit praktische werkboek voor partners van mensen met een depressiegevoeligheid heeft Stef Linsen een hulpmiddel gemaakt voor de voorlichting of begeleiding van deze partners binnen ggz-instellingen.

Aan de hand van de groepsbijeenkomsten die in dit boek zijn uitgewerkt, hoef je als ggz-instelling zelf niets meer te ontwikkelen. De bijeenkomsten geven de partners een platform waar ze gehoord worden, vragen kunnen stellen en elkaar kunnen steunen.

Dit boek bevat ook aanvullende informatiebronnen die binnen en buiten de bijeenkomsten worden gebruikt.

OVER DE AUTEUR
Stef Linsen (psychiater-psychotherapeut) werkte vele jaren met adolescenten, ouderen en volwassenen in diverse instituten (poli- en (dag)klinisch), een tbs-kliniek, een LVB-instituut en in zijn eigen praktijk. Nu werkt hij freelance voor (o.a. forensische) GGZ-instellingen en geeft hij leerpsychotherapie aan psychiaters in opleiding. Hij is ook auteur van de boeken Help, mijn partner heeft een psychose!, Help, mijn partner heeft een depressie! en Je partners psychose samen verwerken.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.