Campinggids Klein & Fijn Kamperen 2021

ACSI

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Campinggids Klein & Fijn Kamperen 2021

paperback/ gebrocheerd: € 16.95

ISBN: 9789493182011, geïllustreerd, December 2020
Formaat: 19.1 (h) x 15.2 (b) x 2.5 (d) cm. Gewicht: 599 gram.

Uitgever: ACSI. Publishing BV

serienaam/reeks: ACSI Campinggids

trefwoorden: boerencamping campinggids campings charme camping europa kampeerplaatsen kampeervoordeel kamperen klein & fijn kleinschalig kortingskaart:acsi ...

beschrijving

Genieten op een kleinschalige en rustige camping? De beste kleine, fijne campings vindt u in deze gids. Speciaal voor u geselecteerd op sfeer, omvang en kwaliteit. En jaarlijks door ons geïnspecteerd.

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)ACSI is dé campingspecialist van Europa. Met meer dan 50 jaar ervaring, is ACSI inmiddels een begrip onder kampeerders en campings. In onze vertrouwde, groene campinggidsen vertellen wij u alles wat u wilt weten over duizenden campings in Europa.


De basis van deze gidsen wordt gevormd door betrouwbare campinginformatie, jaarlijks verzameld door onze inspecteurs. Meer dan 300 intern opgeleide inspecteurs gaan elk jaar op pad om ruim 10.000 campings te controleren. Tijdens de inspectie wordt er gelet op de algemene kwaliteit en op de sfeer. Daarnaast loopt de inspecteur een lijst met 200 voorzieningen door. De verzamelde gegevens worden verwerkt en samengebracht in onze handzame gidsen en in onze apps. Zo vindt u heel eenvoudig een camping die bij u past!
toelichtingKampeert u het liefst op een kleinschalige en gemoedelijke camping? Wat verder weg van de drukte geniet u nog meer van de natuur en van de omgeving. En dat op een rustige plek en in een gemoedelijke sfeer. Maar waar vindt u dit soort kleine, fijne campings? Wij helpen u op weg en hebben de 2000 leukste, kleine, fijne campings in Europa voor u geselecteerd en verzameld in de ACSI Klein & Fijn Kamperen-gids.


Heel handig bij de voorbereiding op uw vakantie én eenmaal onderweg. De campings zijn zorgvuldig uitgekozen op sfeer, omvang en kwaliteit en worden jaarlijks door ons geïnspecteerd op ruim 150 voorzieningen. Dat zorgt voor complete én betrouwbare informatie waarmee u zorgeloos op pad kunt!
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.