Help je hond bij angst

Monique Bladder; Erica Bokelmann

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Help je hond bij angst

gebonden: € 31.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789493160002, geïllustreerd, 224 blz., July 2019
Formaat: 25.8 (h) x 19.8 (b) x 2.2 (d) cm. Gewicht: 1006 gram.

Uitgever: Edicola Hobby

beschrijving

Veel honden zijn bang. Af en toe of voor een langere tijd. In reactie op iets dat onderdeel is van hun dagelijks leven. Zoals andere honden, geluiden, mensen of verkeer. Dat is natuurlijk voor die honden een groot probleem. Maar ook voor een begeleider heeft het vaak een grote impact op het dagelijks leven. De angst is een heftige emotie, die tot allerlei problemen leidt.

In dit boek leer je wat de invloed is van angst en van allerlei andere emoties op het gedrag van je hond. Hoe herken je angst, welke verschillende vormen van angst zijn er natuurlijk wat kun je er aan doen? Deze vragen worden onder meer beantwoord aan de hand van voorbeelden, moderne en wetenschappelijk onderbouwde inzichten, stappenplannen en checklijsten én de jarenlange ervaring van twee gedragstherapeuten.

Monique Bladder en Erica Bokelmann zijn beiden ruim 15 jaar gedragstherapeut voor honden. Ze hebben inmiddels honderden begeleiders geholpen met het gedrag en de emoties van hun hond. Ze leiden Annorlunda Kynologisch Kenniscentrum, dat geaccrediteerde opleidingen tot hondenschool-instructeur en gedragstherapeut verzorgt.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.