Super Suus en de toverballen

Firma Fluks

gebonden: € 9.99
ISBN: 9789493145054, geïllustreerd, 28 blz., September 2019
Formaat: 20.2 (h) x 17.5 (b) x 0.9 (d) cm. Gewicht: 197 gram.

Uitgever: Mo's Daughters

serienaam/reeks: Mo's Daughters Superhero

redactie: Malou Cornet

illustrator: Julie Melan

beschrijving

Meisjes zijn ook superhelden! Met haar superneus en rechtvaardigheidsgevoel ontrafelt Suus het mysterie van de toverballen…

Nu Suus weet dat ze een superheld is, staat haar wereld soms letterlijk ondersteboven. Ze ruikt alles, dus ook onraad. Met haar step vliegt zij erop af en lost ze elk probleem op.

Suus, Mick en Robin doen klusjes om toverballen te kunnen kopen.
Maar waarom zijn ze overal uitverkocht? En wat doet de buurman toch raar.
Dan ruikt Suus overal banaan, vanillevla en citroen…

Mo’s Daughters wil meisjes al vanaf jonge leeftijd inspireren, ze laten zien dat ze precies goed zijn zoals ze zijn en dat er niets is dat niet kan puur en alleen omdat ze een meisje zijn. Het is tijd voor een nieuwe superheld waarin meisjes zichzelf herkennen!

Mo’s Daughters wil meisjes al vanaf jonge leeftijd inspireren, ze laten zien dat ze precies goed zijn zoals ze zijn en dat er niets is dat niet kan puur omdat ze een meisje zijn. Het is tijd voor een nieuwe superheld waarin meisjes zichzelf herkennen!

Super Suus en de toverballen is een spannend kinderverhaal met prachtige aquarellen tekeningen en zachte frisse tinten. Met haar neus ruikt zij onraad en stept ze er letterlijk recht op af: Hier is Super Suus. Een must have kinderboek voor alle jonge helden (2-6 jaar).

Inkijkexemplaar:

Meer boekennieuws op Facebook.

ingezonden mededeling: