Lectuur voor Reaguurders

Leesvoer voor op de wc

René van Leeuwen

 
 

paperback/ gebrocheerd: € 12.50

ISBN: 9789493137004, 176 blz., November 2019
Formaat: 21.1 (h) x 13.1 (b) x 1.4 (d) cm. Gewicht: 307 gram.

Uitgever: Jalapeño Books

trefwoorden: dumpert dumpertboek dumpertreeten rené van leeuwen sylvana ijsselmuiden

beschrijving

Zit je op de WC en is de batterij van je telefoon leeg? Is de WiFi eruit geklapt? Geen nood! Met dit boek heb je toch wat te doen op het toilet. Of in de trein. Of achter het stuur. Gegarandeerd lachen, en dat zonder beeldscherm!

In het opmerkelijke en grappige Lectuur voor Reaguurders lees je alles over het ontstaan van Dumpert, kudos, klassiekers, DumpertReeten en alles wat met het populaire videoplatform te maken heeft. Leuk om te lezen voor ervaren reaguurders, maar ook als je nog nooit op Dumpert bent geweest.

René van Leeuwen (1988) studeerde geschiedenis en sociologie aan de Erasmus Universiteit. Hij schreef eerder voor De Volkskrant en GeenStijl en presenteert sinds enkele jaren de video’s van DumpertTV. Hij werd vooral bekend als host van DumpertReeten.

Met medewerking van Maxim Hartman, Rundfunk, Nick Toet, Sylvana IJsselmuiden en vele anderen. Koop dan!

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)René van Leeuwen (1988) studeerde geschiedenis en sociologie aan de Erasmus Universiteit. Hij schreef eerder voor De Volkskrant en GeenStijl en presenteert sinds enkele jaren de video’s van DumpertTV. Hij werd vooral bekend als host van DumpertReeten.

Lectuur voor Reaguurders is zijn debuut. (Wil je een gesigneerd exemplaar? Bezoek dan de site van de uitgever Jalapeño Books.)
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.