In 10 stappen succesvol beleggen

Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties

Van; Harm van Wijk

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
In 10 stappen succesvol beleggen

paperback/ gebrocheerd: € 17.50

ISBN: 9789493112025, 120 blz., February 2020
Formaat: 21.2 (h) x 15.6 (b) x 1.4 (d) cm. Gewicht: 188 gram.

Uitgever: Beleggen.com

bewerkt door: Daisy Goddijn

redactie: Gisela Fidder

trefwoorden: aandelen beleggen geld verdienen opties

beschrijving

Wil jij een maandelijks inkomen uit aandelen en opties, maar weet je niet waar je moet beginnen? Of heb je al van alles geprobeerd en daarmee geld verloren? Maak jij je ook zorgen over het korten op pensioenen, de stijgende leeftijdsgrens van de AOW, de opbrengst van je woekerpolis of een negatieve (spaar)rente? Lees dan dit boek!

In 10 stappen helpt Harm je om jouw geld voor je te laten werken. Een beleggingsfonds of een vermogensbeheerder levert je door de hoge kosten namelijk maar enkele procenten op. Na het uitvoeren van alle stappen weet je niet alleen precies wat en wanneer te kopen, maar ook wanneer weer te verkopen. Je hebt ook een duidelijk beeld van je beleggingsdoel, je ontdekt een wetenschappelijk bewezen methode om de beurs te verslaan en je weet hoe je jouw risico verlaagt.

Dit boek is zeer praktisch. Elke stap is voorzien van een duidelijke uitleg, praktijkvoorbeelden en vind je bij iedere stap opdrachten waardoor je ook daadwerkelijk aan de slag gaat! Voor je het weet, heb je een (passief) maandelijks inkomen uit aandelen en opties.

Harm van Wijk is eigenaar van Beleggen.com en is te gast geweest bij diverse programma’s op radio en tv, waaronder EenVandaag, Netwerk, Rondom10, Radio 1, Radio 2, BNR, FinanceTelevision en Business Class. Harm is auteur van diverse boeken, heeft diverse systemen ontwikkeld en heeft inmiddels duizenden beleggers gecoacht.

‘Een aanrader voor de ambitieuze belegger. Het helpt met gedisciplineerd en consequent handelen om de doelstellingen daadwerkelijk te bereiken. Op die manier wordt de kans op succes veel groter.’ Klaas Steenhuis – Voormalig chef online redactie van De Financiële Telegraaf

‘Mijn belangrijkste advies aan de koper van dit boek van Harm van Wijk is: lees het boek goed, maak je de inhoud eigen en volg zijn stappenplan!’ Jaap van Duijn – Voormalig lid van het beleidscomité en CIO van de Robeco Groep, fondsmanager van Robeco en buitengewoon hoogleraar beleggingsleer aan de UvA en de EUR.
www.beleggen.com

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Harm van Wijk is eigenaar van Beleggen.com en is te gast geweest bij diverse programma’s op radio en tv, waaronder EenVandaag, Netwerk, Rondom10, Radio 1, Radio 2, BNR, FinanceTelevision en Business Class. Harm is auteur van diverse boeken, heeft diverse systemen ontwikkeld en heeft inmiddels duizenden beleggers gecoacht. inhoudsopgaveVoorwoord
Inleiding
In 10 stappen succesvol beleggen
Stap 1. Formuleer je doel
Stap 2. Zorg voor een succesvolle mindset
Stap 3. Vergroot je kennis op het gebied van beleggen
Stap 4. Kies een kansrijke markt
Stap 5. Filter de kansrijke aandelen
Stap 6. Selecteer het instrument
Stap 7. Kies de strategie die bij je past
Stap 8. Gebruik Money Management
Stap 9. Bepaal vooraf wanneer te verkopen
Stap 10. Registreer en evalueer iedere transactie
Hoe nu verder?
Over de auteur
Nawoord
toelichtingIn enkele minuten per week kun je zelf eenvoudig beleggen met behulp van bewezen strategieën.

Dit boek onthult
✔️ GEHEIM #1: Hoe je een mooi rendement maakt met eenvoudige software…
✔️ GEHEIM #2: Hoe je je portefeuille beheert in enkele minuten…
✔️ GEHEIM #3: Hoe je duizenden euro’s per jaar aan kosten kan besparen…
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.