Saar zoekt een vriendje

Marleen Rysavy

gebonden: € 16.95
ISBN: 9789493091016, geïllustreerd, 32 blz., June 2019
Formaat: 27.2 (h) x 21.8 (b) x 1.2 (d) cm. Gewicht: 412 gram.

Uitgever: Band of Books

illustrator: Bas Rysavy

trefwoorden: geschenk;hardback;hardcover;kinderboek;prentenboek;vrienden;vriendschap

beschrijving

Saar is zich al een hele tijd aan het vervelen
en gaat op zoek naar een vriendje om mee te spelen.
Ze pakt haar hond, haar laarsjes aan
Klaar is Saartje om te gaan.

Een vertederend, fijn voor te lezen verhaaltje over Saartjes zoektocht naar vriendjes en de wijze les die ze hierin van een uil krijgt.

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Marleen Rysavy (1977) is moeder en echtgenote, maar ook naar eigen zeggen onzeker, (meestal) gezellig, (soms) humeurig, (soms deze laatste 2 omgekeerd), graag altijd bezig, eigenwijs, niet sportief, wel lief (naar horen zeggen), ongeduldig en vooral een enorme twijfelkont.

Ze houdt van: haar gezin, dieren, lekker eten, een opgeruimd huis (wat volgens haar bijna nooit lukt), lezen, schrijven en buiten bezig zijn.

"Sinds ik mij kan heugen, had ik 2 dromen; Moeder en kinderverpleegkundige worden. Beide dromen zijn uitgekomen! Samen met mijn man Bas heb ik 4 prachtige kinderen gekregen en ik heb altijd gewerkt in het ziekenhuis, op de afdeling thorax/hartchirurgie voor zuigelingen, wat met stip het mooiste beroep ter wereld is! Maar soms moet je keuzes maken. Door de drukte binnen het gezin en mijn andere bezigheden en de drukke baan van mijn man, heb ik een aantal jaren geleden mijn mooie baan opgezegd. Inmiddels werk ik als pedagogisch behandelaar, wat ook fantastisch is! Door mijn werk en door mijn gezin, zou je kunnen stellen dat kinderen "de spil van mijn leven zijn" Ik vind het fantastisch als ik bij kan dragen aan geluk, plezier van kinderen. Naast de invulboekjes uit de 'XX-JE' serie ben ik inmiddels begonnen met het schrijven van prentenboeken, die zich onderscheiden door oprechte verhaaltjes, maar ook een prachtige vormgeving, zodat deze geweldig zijn om te krijgen maar ook om te geven."
toelichtingHet prentenboek 'Saar zoekt een vriendje' is een vertederend verhaaltje over de zoektocht van Saar naar vriendjes. Tijdens haar zoektocht ontvangt ze van de uil een wijze les, die voor iedereen, jong en oud, van toepassing is.
U zult keer op keer gevraagd worden om dit verhaaltje samen te lezen. Aan de vormgeving van het boekje is veel aandacht besteed, zodat "Saar zoekt een vriendje' ook een fantastisch kado is om te geven en om te krijgen.

Meer boekennieuws op Facebook.

ingezonden mededeling: