Verborgen Energie

Door Tesla geïnspireerde uitvinders wijzen de weg naar een overvloed aan schone energie

Jeanne Manning; Susan Manewich

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Verborgen Energie

paperback/ gebrocheerd: € 24.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789493071452, geïllustreerd, 308 blz., February 2020
Formaat: 23.8 (h) x 15.8 (b) x 2.8 (d) cm. Gewicht: 713 gram.

Uitgever: Obelisk Boeken

beschrijving

Dit is deel 2 in het tweeluik over energie. Verborgen Energie laat de mogelijkheden zien die de mensheid heeft voor de toekomst van energie en transport met technologieën die de universele achtergrondzee van energie aanboren. Veel van die kennis is nog altijd niet gedeeld terwijl uitvinders in de geest van Nikola Tesla al jarenlang belangrijk werk hebben verricht.

Maar de verborgen energierevolutie is gaande en niet meer tegen te houden. De voordelen zijn enorm: afscheid van olie-oorlogen, een einde aan vervuiling en schaarsheidsdenken, decentrale energieopwekking en energieonafhankelijkheid voor iedereen. Overal en altijd.

Dat heeft consequenties voor talrijke andere zaken zoals de water- en voedselvoorziening, de gezondheidszorg en de wetenschap. We kunnen beginnen met het schoonmaken van de planeet. Concurrentie kan plaatsmaken voor samenwerking.

Het boek geeft veel ideeën voor een betere toekomst voor ons allemaal, maar noemt ook de krachten die zich verzetten tegen deze noodzakelijke paradigmaverschuiving; een kleine groep belanghebbenden. Wij zijn echter talrijk dus het enige dat nodig is voor een op overvloed gebaseerde toekomst en hogere beschaving is een kritische massa van mensen die wakker zijn en een levenskrachtig en op liefde gebaseerd wereldbeeld omarmen.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.