Thea Terlouw Collectie

Thea Terlouw

 
 

€ 69.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789493071018, 816 blz., November 2018 UITVERKOCHT!

Uitgever: Obelisk Boeken

beschrijving

De Thea Terlouw collectie bevat de boeken ‘De Heelkamers’, ‘De Cyclus van Leven en Dood’ en ‘Een Cirkel Doorbroken’. De Cyclus van Leven en Dood is een prachtige manier om achter de zin van het leven te komen. Medium Thea Terlouw laat in De Heelkamers mensen aan het woord die vertellen over hun overgang van het stoffelijke naar het eeuwige. In Een Cirkel Doorbroken deelt Thea Terlouw ons haar inzichten in de huidige spirituele tijd waarin we leven.

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Thea Terlouw was zich als kind al bewust van een wereld die niet iedereen kon waarnemen.

Tijdens haar leven als beeldend kunstenares begon haar speciale begaafdheid zich te ontwikkelen.

Ruim dertig jaar hielp zij mensen bij het onderzoeken van hun vorige levens, om zo de diepere oorzaken van ziektes en trauma’s op te sporen. Haar opvang van mensen met een bijna-dood-ervaring en het begeleiden van kinderen naast het begeleiden van stervenden, brachten haar een enorme persoonlijke ontwikkeling die zij nu met ieder van ons wil delen.
Dat doet ze door het schrijven van boeken en het geven van lezingen.
toelichtingDe Thea Terlouw collectie bevat de boeken ‘De Heelkamers’, ‘De Cyclus van Leven en Dood’ en ‘Een Cirkel Doorbroken’. De Cyclus van Leven en Dood is een prachtige manier om achter de zin van het leven te komen. Medium Thea Terlouw laat in De Heelkamers mensen aan het woord die vertellen over hun overgang van het stoffelijke naar het eeuwige. In Een Cirkel Doorbroken deelt Thea Terlouw ons haar inzichten in de huidige spirituele tijd waarin we leven.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.