Het ontprikkeldieet

Josine van Boxmeer

paperback/ gebrocheerd: € 21.95: GRATIS verzending! (NL)
ISBN: 9789493059016, May 2019
Formaat: 21.7 (h) x 14.1 (b) x 2.3 (d) cm. Gewicht: 386 gram.

Uitgever: Palmslag

beschrijving

Dit boek is een receptenboek. Geen recepten om te bereiden en op te eten, maar recepten om te ontprikkelen: even niets, rust voor je brein. De storm aan prikkels, veroorzaakt door onze moderne, snelle manier van leven, gaat voor even liggen. Kies het recept voor een goede nachtrust, voor vaker wat stilte, een digitale detox of leer mediteren. Lanterfant een potje, verban piekeren uit je leven, en nog veel meer. Ontsnap aan de drukte op je werk, online en in de stad. Word de baas over je smartphone. Verminder keuzestress. Kom tot jezelf in één van de getipte rustoorden.

Het Ontprikkeldieet schotelt je recepten voor, inclusief psychologische achtergronden en praktische tips. Een dieet om uitgerust en ontspannen te blijven in een bomvolle wereld.

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Josine van Boxmeer is een logopedist, datingcoach, watersport- en theaterliefhebster uit Eindhoven. Na haar studie volgt zij lessen Letterkunde. In 2014 krijgt zij de burn-out. Sociale activiteiten minderen en schrijven gaat een steeds grotere plaats in haar leven innemen. Beschouwend, analytisch, kritisch en met humor creëert zij haar verhalen.

Meer boekennieuws op Facebook.

ingezonden mededeling: