Huidhonger & hartenpijn

Een verhaal over leiderschap, vertrouwen, communicatie en teamwerk

Maarten Morel

gebonden: € 22.50: GRATIS verzending! (NL)
ISBN: 9789492934079, 324 blz., November 2018
Formaat: 21.3 (h) x 15.5 (b) x 3.1 (d) cm. Gewicht: 517 gram.

Uitgever: Witsand Uitgevers bvba

beschrijving

Tijdens een teambuilding in de Ardennen worden de leden van een managementteam geconfronteerd met veeleisende uitdagingen, die een intelligente samenwerking met de natuur en met elkaar vereisen. Mensen die een beredeneerde benadering van de uitdagingen voorstaan botsen met complexe figuren voor wie het leven vol verrassingen zit, waartegen ze zich wapenen met cynisme, bitterheid en sarcasme. Mensen met een open geest gaan in de clinch met mensen die hun toekomst betonneren door hun heden op te sluiten in hun verleden. Allen worden ze geconfronteerd met de ontdekking wat tijd en spijt met een mens kunnen doen en wat voor levensgroot verschil een gebaar dat wijst op nabijheid of afstand kan maken.
De mysterieuze verdwijning van één van de deelnemers is het kantelmoment in hun inzichten over het eigen leven en de onderlinge relaties. Uiteindelijk brengt de kruisbestuiving tussen leiderschap, vertrouwen, communicatie en teamwerk de teamleden tot het inzicht dat ze allen dezelfde kwetsbare mensen zijn, met hun duistere geheime plekken, maar toch verschillend omdat iedere mens uniek is…

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Maarten Morel (1948) was medeoprichter van De Witte & Morel (nu Hudson). In diverse sectoren, nationaal en internationaal, ondersteunde hij lokale en globale organisaties op het vlak van o.m. individuele en teamcoaching, assessment, competentiebeheer en management van veranderingen. Sinds enkele jaren biedt hij zijn uitgebreide expertise aan als zelfstandig consultant.toelichtingHet nieuwe boek van Maarten Morel, medeoprichter van De Witte Morel (nu Hudson). Tijdens een teambuilding in de Ardennen verdwijnt een van de deelnemers op mysterieuze wijze. Tijdens de crisis die daarvan het gevolg is, wordt iedereen in de groep geconfronteerd met zichzelf en de eigen leiderschapskwaliteiten.

Meer boekennieuws op Facebook.

ingezonden mededeling: