G.R.I.P. als je anders denkt

Het coachen van volwassenen met AD(H)D en ASS

Bonnie Vooijs

 
 

paperback/ gebrocheerd: € 25.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789492926319, 236 blz., November 2018
Formaat: 21.1 (h) x 14.1 (b) x 1.9 (d) cm. Gewicht: 373 gram.

Uitgever: Expertboek

beschrijving

G.R.I.P. als je anders denkt

Ben jij een coach, begeleider of hulpverlener die weleens werkt met volwassenen met AD(H)D en ASS en wil je hen helpen duurzame resultaten te bereiken?

Heb je al van alles geprobeerd, maar lukt het je niet om je cliënt overzicht, invloed en grip op alle ins en outs van zijn leven te geven, op een manier die ook op de lange termijn blijft werken? Lees dan in dit boek hoe de G.R.I.P.-methode je hiermee kan helpen.

De G.R.I.P-methode van Bonnie Vooijs is de eerste coachingsmethode die in vorm en inhoud aansluit bij mensen met AD(H)D en ASS. Ze leert je aan de hand van deze methode hoe je resultaten bereikt die wél langdurig effect hebben voor je cliënt. Zodat je:
• de problemen van je cliënt grondig aanpakt
• hem leert realistisch naar zijn situatie te kijken
• hem helpt invloed te krijgen op alle ins en outs van zijn leven
• hem perspectief geeft op een leven met grip

Wil jij met je cliënten ook werken aan meer grip? Dan is dit hèt boek voor jou.

OVER DE AUTEUR:
Bonnie Vooijs (1972) coacht en begeleidt sinds2003 volwassenen met ADHD, ADD en autismespectrumstoornissen (ASS). In 2011 richtte zij het hierin gespecialiseerde bureau Ordevos op. Zij ontwikkelde de G.R.I.P-methode en gaf vorm aan de erkende opleiding tot coach van volwassenen met AD(H)D en ASS. Vanuit Ordevos Pro leidt zij regelmatig coaches op die de G.R.I.P.-methode toevoegen aan hun professionelegereedschapskist of die hun eigen succesvolle Ordevos-praktijk beginnen.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.