Experttips voor Ongelimiteerde Bedrijfsgroei

Maak een quantum shift met de SYSTEMISE-methode voor meer vrijheid, welvaart en impact

Wim Belt; Briony Vanden Bussche

paperback/ gebrocheerd: € 20.00: GRATIS verzending! (NL)
ISBN: 9789492926074, geïllustreerd, May 2018
Formaat: 20.1 (h) x 16.5 (b) x 1.7 (d) cm. Gewicht: 329 gram.

Uitgever: Expertboek

serienaam/reeks: Experttips boekenserie

beschrijving

Voelt jouw bedrijf soms aan als een baan? Word je elke dag opgeslokt door hard werken en veel zorgen maar verdien je te weinig? Of gaat het goed met je bedrijf, maar gaat het ten koste van je rust en je gezondheid? Dan is dit boek voor jou!

Als je wilt groeien als onderneming, dan gaat dit gegarandeerd gepaard met groeipijnen. Om je te wapenen voor groeicrisissen en om je bedrijf de mogelijkheid te geven om ongelimiteerd door te groeien, is er nu het ontwikkelingsmodel SYSTEMISE die jou alle tools geeft voor ongelimiteerde groei.

Het SYSTEMISE-model kijkt door een totaal nieuwe bril naar de realiteit. Je maakt in je bedrijfsvoering een shift van Newtoniaans denken naar kwantumdenken wat voor onverwachte positieve resultaten en succes zorgt. Hierdoor bereik je niet alleen je doelen, je levert ook een bijdrage aan een betere wereld én je wordt zelf gelukkiger in je dagelijkse privéleven.

De door Wim en Briony ontwikkelde SYSTEMISE-methode wijst je de weg en helpt je om een een excellent ondernemer te worden met impact. Ze hebben alle tips zelf binnen hun bedrijven toegepast, met als resultaat dat een van hun bedrijven al miljarden waard is.

"Het boek van Wim en Briony sluit volledig aan bij de nieuwste opvattingen over de nieuwe economie en het nieuwe ondernemen. Als wetenschapper zie ik de manier van zakelijke bewustwording die in dit boek wordt beschreven als een werkelijke verademing tussen alle andere managementboeken."
Prof. M. Terdu, Ph.D, Organisatiekundige, Conflictoloog, Auteur


Biografie auteurs:
Wim Belt en Briony Vanden Bussche zijn eigenaar van o.a. de Heart Brain Business Academy. Zij begeleiden ondernemers die een grotere impact willen hebben in de wereld en hun business naar een nieuw niveau willen tillen. Wim is succesvol internationaal ondernemer, trainer, coach en kwantumfysicus. Briony is netwerk-expert, ondernemer en innovator in educatie.

Meer boekennieuws op Facebook.

ingezonden mededeling: