Historisch Schotland

Jaap Hiddinga

 
 

paperback/ gebrocheerd: € 22.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789492920966, geïllustreerd, 160 blz., August 2019
Formaat: 22.4 (h) x 17.4 (b) x 1.5 (d) cm. Gewicht: 558 gram.

Uitgever: PassePartout reizen

beschrijving

Schotland. Een land dat beelden oproept van mistige hooglanden, oude kastelen en ruïnes, Keltische steencirkels en woeste bergen waarin het verleden nog steeds voelbaar aanwezig is. In deze gids neemt de auteur de lezer mee langs de mystieke, historische plekken van dit bijzondere land. Plaatsen zoals Rosslyn Chapel, Glamis Castle, Plusgarden Abbey, de Ring of Brodgar, het graf van prinses Scota, Linlithgow Palace en de Callanish Stones.

Plaatsen waar verleden, heden en toekomst vaak samenkomen en boeiend zijn om te bezoeken, kennis te nemen van de geschiedenis en de mystieke sfeer in te ademen.

Schotland is niet alleen een geweldig vakantieland waarin ontspanning, rust en stilte voorop staan maar, voor diegenen die meer willen ontdekken, ook een land dat een kijkje gunt in een bijzondere geschiedenis die meer dan 60.000 jaar terug gaat.

Jaap Hiddinga is natuurkundige en adviseur op het gebied van duurzaamheid. Zijn liefde voor Schotland bracht hem een aantal jaren geleden naar dit prachtige land, waar hij in de buurt van Edinburgh leeft en woont. Voor Edicola schreef hij vele boeken over bewustwording en zingeving.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.