Groot hart - het geheim van een samengesteld gezin

Tessa van Rossen

paperback/ gebrocheerd: € 21.95: GRATIS verzending! (NL)
ISBN: 9789492920676, 160 blz., October 2019

Uitgever: Edicola Bewustwording

beschrijving

Dolgelukkig stort je je in je nieuwe relatie. Echter: in plaats van liefde te ervaren, sta je voor de grootste uitdaging van je leven! Hoe worstel je je door alle uitdagingen heen en kom je in verbinding met je hart? Want wat als angsten, boosheid en verdriet je weg naar geluk blokkeren? Wat als je sinds het ontstaan van je samengestelde gezin een mindere versie van jezelf bent? Wat als het gezin van je dromen een samengeraapt zooitje blijkt te zijn?

Dan is de vraag: hoe kom je er gelouterd en vol liefde uit, in plaats van teleurgesteld en vol frustratie? Dit en meer komt aan de orde in dit originele boek over samengestelde gezinnen. Het bekende medium Tessa van Rossen beschrijft als coach, maar vooral ook als ervaringsdeskundige, met een spirituele knipoog wat het samengestelde gezin betekent voor je groei als mens. Het samengestelde gezin in een spirituele context mét praktische handvatten!
Durf jij de uitdaging aan? Hoe groot is jouw hart?

Tessa van Rossen is medium, spreker en auteur en inspireert mensen om het beste uit zichzelf te halen. Ze is bekend geworden vanwege haar jarenlange verschijning in het tv-programma Het Zesde Zintuig. Binnen haar eigen praktijk geeft ze coaching en begeleiding bij traumaverwerking, relatieproblemen, persoonlijke ontwikkeling et cetera. Als moeder van vier biologische zonen en twee stiefzonen, weet ze uit eigen ervaring welke wijsheden en inzichten een samengesteld gezin brengen.

Meer boekennieuws op Facebook.

ingezonden mededeling: