Zeker weten.....

Er is leven na de dood!

Han Kuik; Titus Rivas

 
 

paperback/ gebrocheerd: € 21.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789492920461, geïllustreerd, 224 blz., November 2018 UITVERKOCHT!

Uitgever: Edicola Bewustwording

beschrijving

Stel… We leven na onze dood verder.

Stel… We worden met onze dierbaren herenigd.

Velen hopen of geloven dat dit zo is. Maar wat als je het zeker weet?

In dit boek interviewen Titus Rivas en Han Kuik 12 personen die zeker zijn van hun zaak: het houdt niet op na dit leven. Hoe zij dat zo zeker weten? Soms als gevolg van spontane herinneringen aan vorige levens of een bijna-doodervaring, andere keren vanwege contact met overleden dierbaren, ontmoetingen met een goddelijk wit licht of indrukken opgedaan tijdens reïncarnatietherapie.

In bijna alle gevallen blijken deze ervaringen, en daarmee de zekerheid van een voortbestaan, een enorme invloed te hebben op de wijze waarop de geïnterviewde personen in het leven staan. Over het algemeen zijn zij positiever en hebben ze meer compassie en liefde voor zichzelf en de wereld om hen heen.

Titus Rivas is filosoof, psycholoog en parapsychologisch onderzoeker. Hij schreef diverse boeken, waaronder Reincarnation: The Evidence is Building (met K.S. Rawat) en Wat een stervend brein niet kan (met Anny Dirven & Rudolf Smit). Ook is hij werkzaam als NHA-docent, essayist, columnist voor ParaVisie en recensent voor Vegan Magazine.

Han Kuik was in het verleden onder meer bedrijfsjournalist. Eerder verschenen van zijn hand Orgaandonatie - De vragen, de antwoorden, Een plaats voor mooie gevoelens en de wellness agenda (samen met bewegingswetenschapper Janine Moeken). Tevens is Han auteur van artikelen, essays en columns in diverse media.

“En als je dit ervaart dan herken je het, je ziel weet het. Het is groter dan grootst, mooier dan mooist en puurder dan puur. Het is thuiskomen.”

“Hoe zou het mogelijk kunnen zijn dat er géén leven is na de dood als ik mijn hele leven al contact heb met overledenen?”

“Mijn overtuiging dat er een voortbestaan is, maakt dat ik als een blij, optimistisch, gelukkig en evenwichtig mens in het leven sta.”

“Geloven hoef ik niet meer. Ik wéét. Dat komt arrogant over, maar het is nu eenmaal zo.”

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.