Bananenboek

vol zoetige én hartige recepten

Kim Waninge

gebonden: € 17.99
ISBN: 9789492890023, geïllustreerd, 144 blz., April 2018
Formaat: 22.4 (h) x 17.7 (b) x 1.8 (d) cm. Gewicht: 470 gram.

Uitgever: Loopvis

beschrijving

Er bestaan boeken over havermout en over pindakaas. Over avocado, appels en kolen, maar een kookboek over bananen, dat was er nog niet. En dat terwijl de banaaan één van de meest gegeten vruchten ter wereld is. En enorm veelzijdig bovendien.

Dat bananen de perfecte basis vormen voor een smoothie weten we inmiddels. En ja, bananenbrood is een fantastische manier om ietwat overrijpe bananen om te toveren tot een voedzaam tussendoortje. Maar er kan zo ontzettend veel meer met de banaan!

Voor het bananenboek bedacht Kim Waninge recepten voor elk moment van de dag. Van ontbijt en tussendoortjes tot lunch, diner en zelfs cocktails! Kortom: vanaf nu kunnen bananen de hele dag door.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Kim Waninge begon na haar opleiding Communicatie en Journalistiek als redacteur voor diverse kooktijdschriften. Ze kwam vervolgens in de wereld van PR en marketing terecht, maar de passie voor de kookwereld bleef.

In 2016 bracht ze samen met twee vriendinnen haar eerste kookboek uit. Met name het hoofdstuk ‘banaan’ had veel potentie, en zo besloot Kim dat dit haar tweede kookboek moest worden: een bananenboek. Leuk detail: ze werkt momenteel als content marketeer voor een online marketingbureau met de naam – geen grap – Red Banana.

Meer boekennieuws op Facebook.

ingezonden mededeling: