Ibiza Bali Revalidatie

Een wild leven, een diepe val en een wederopstanding

Ellen Léautaud

 
 

paperback/ gebrocheerd: € 17.50

ISBN: 9789492883506, geïllustreerd, December 2018
Formaat: 21.5 (h) x 13.0 (b) x 1.0 (d) cm. Gewicht: 181 gram.

Uitgever: London Books

beschrijving

Ibiza Bali Revalidatie is een boek over het leven van Ellen Léautaud als hooggevoelig persoon die haar leven lang haar grenzen opzocht en haar spiritualiteit ontdekte. Het is een verhaal over hoe haar leven in een seconde honderdtachtig graden draaide na een zwaar ongeluk op Bali waar zij blijvend hersenletsel aan overhield.
Een wild leven, een diepe val en een wederopstanding. Never give up!
Ellen heeft gevochten als een leeuwin voor herstel en al waren de artsen over de hele wereld niet hoopvol over het zelfstandig kunnen lopen, heeft Ellen tegen ieders verwachting in weten te bereiken waar zij nu is. Iets niet kunnen, komt niet in haar woordenboek voor.
Zij woonde met haar familie op Ibiza. Haar vader heeft daar zijn laatste levensfase bewust geleefd en meegemaakt. Ellen wist haar bohemien levensstijl voort te zetten en woonde na Ibiza in Barcelona, op Gran Canaria, Lanzerote, Griekenland, Granada, Marbella en Bali.

Een aangrijpend boek over een vrouw met een impulsieve houding die over de wereld reisde. Haar zakelijke talenten bracht zij waar dan ook ter wereld tot uiting, maar in haar privéleven bleef zij in valkuilen stappen, omdat zij dacht geen hulp nodig te hebben.
Tot aan een tragisch scooterongeluk op Bali.


  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.