Het lastpak

Heer Bommel en Tom poes

Henk Hardeman; Marten Toonder

 
 

gebonden: € 19.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789492840202, geïllustreerd, 128 blz., November 2018
Formaat: 20.5 (h) x 15.7 (b) x 1.8 (d) cm. Gewicht: 339 gram.

Uitgever: Uitgeverij Personalia

illustrator: Henrieke Goorhuis

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

Na bijna dertig jaar verscheen er weer een nieuw Bommelverhaal Het Lastpak. Dit boek claimde bij verschijnen direct een plek in de bestsellerslijst en kreeg lovende kritieken, ondanks de sobere uitvoering.

Daarom verschijnt dit jaar Het LUXE Lastpak. Hetzelfde verhaal, maar dan genaaid gebonden met een nieuwe omslagplaat, een ander formaat, meer illustraties en interviews met de makers: kortom: een must voor elke Bommelliefhebber.

In dit nieuwe Bommel-verhaal draait alles om een geheimzinnig pak dat ont-last. Maar het pak van Obbe Zwavel van de Geestgronden is niet geheel zonder gevaar. Het zal niemand verbazen dat Heer Bommel dit als eerste aan den lijve ondervindt. In plaats van dat het pak verlicht, ontstaan er rampen. Hoog tijd dus dat Tom Poes een list verzint, maar waar is hij? Het Lastpak is een écht Bommel-avontuur, dat zowel een feest der herkenning is als een frisse, eigentijdse kennismaking met de wereld van heer Bommel en Tom Poes.

"Heer Bommel en Tom Poes beleven in deze uitgave een wederopstanding die in alle opzichten geslaagd is. Geen ondertekst- of ballonstrip maar een verhaal met illustraties die verbluffend goed in Toonders stijl zijn. Ook de tekst is in de roos." - NBD Biblion

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Het lastpak

paperback/ gebrocheerd: € 15.99
Nadat bijna dertig jaar geleden heer Bommel met Het einde van eindeloos zijn laatste avontuur beleefde, blijkt nu dat deze wereld ...

Meer boekennieuws op Facebook.