Het ABC van de maagverkleining

Annette Born

paperback/ gebrocheerd: € 20.00: GRATIS verzending! (NL)
ISBN: 9789492798541, September 2019
Formaat: 21.5 (h) x 14.0 (b) x 2.3 (d) cm. Gewicht: 370 gram.

Uitgever: Uitgeverij Water

beschrijving

Wanneer je te dik wordt, ga je op dieet. Maar vaak mondt een dieet uit in het gevreesde jojo-effect. Wat staat je te doen wanneer iedere vorm van lijnen of uithongeren uiteindelijk tot niets leidt?
Per jaar zetten duizenden aanstaande operatiepatiënten de eerste stap naar een felbegeerde maagverkleinende operatie, dromend van dat slanke postuur. Maar is zo’n maagverkleining dan echt het ei van Columbus? Wat zijn de voor- en nadelen, de risico’s maar ook de regels waaraan je je de rest van je leven moet houden?
Het antwoord is zo simpel niet. In dit boek beantwoorden medisch specialisten de belangrijkste vragen. Ervaringsdeskundigen vertellen hoe hun leven eruitziet na een maagverkleining en of de operatie aan hun verwachtingen heeft voldaan. Alles is ingebed binnen een abecedarium: per letter van het alfabet worden de meest prangende onderwerpen behandeld.

Annette Born (1971) was werkzaam als zorgcoördinator bij de Nederlandse Obesitas Kliniek. Tegenwoordig coacht zij al jaren mensen die voor, na of tijdens deze ingrijpende operatie hulp nodig hebben. Annette onderging zelf drie maagverkleinende operaties.

Inkijkexemplaar:

Meer boekennieuws op Facebook.

ingezonden mededeling: