Verademing

Over de voordelen van rustig ademen en voldoende bewegen

Koen de Jong; Bram Bakker

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Verademing

gebonden: € 20.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789492798343, December 2018 UITVERKOCHT!

Uitgever: Uitgeverij Lucht

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

Veel mensen staan de hele dag áán. Ze ademen te snel en ze verbruiken daarmee onnodig veel energie. Kun jij goed ontspannen?

Als je ontspannen bent adem je zes tot tien keer per minuut, niet meer. In Verademing beschrijven we verschillende manieren om te ontspannen. Met verschillende oefeningen waar je meteen mee aan de slag kunt.

Ben je vaak moe? Dan moedigen we je ook aan om gedoseerd te sporten. Door sporten te combineren met diepe ontspanning herwin je energie. In dit boek leggen we uit hoe je dat kunt doen. Duizenden mensen gingen je voor.
In deze geheel herziene versie van deze bestseller over ademhaling (meer dan 50.000 exemplaren verkocht) hebben we ons boek Sporten voor beginners geïntegreerd en aangevuld.


Koen de Jong (1979) is initiatiefnemer van www.sportrusten.nl, een website over ademhaling, hardlopen en wielrennen. Hij schreef diverse boeken waaronder een internationale bestseller over Iceman Wim Hof, Koud kunstje, en De Hardlooprevolutie met Stans van der Poel.

Bram Bakker (1963) is psychiater en publicist. Hij promoveerde op de behandeling van paniekaanvallen (voorheen het hyperventilatiesyndroom). In zijn vrije tijd loopt hij graag hard, en hij is een van de drijvende krachten achter de opleiding Runningtherapie, een opleiding die behandelaars helpt om hardlopen in te zetten bij depressieve patiënten.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Verademing

paperback/ gebrocheerd: € 20.00
Veel mensen staan de hele dag áán. Ze ademen te snel en ze verbruiken daarmee onnodig veel energie. Kun jij goed ontspannen? Als je ontspannen ...

Meer boekennieuws op Facebook.