Het tijdperk van Agile

Hoe slimme bedrijven hun manier van werken transformeren

Stephen Denning

 
 

paperback/ gebrocheerd: € 26.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789492790149, geïllustreerd, 320 blz., July 2018
Formaat: 23.0 (h) x 16.0 (b) x 2.6 (d) cm. Gewicht: 712 gram.

Uitgever: Nubiz

beschrijving

Agile verovert in rap tempo de wereld. Organisaties die overstappen op Agile management stellen het leveren van waarde aan de klant centraal: ze verbeteren de kwaliteit, brengen innovaties sneller op de markt en zijn beter in staat zich aan te passen aan nieuwe klantbehoeften en technologische ontwikkelingen. Agile is overal toepasbaar - een bedrijf hoeft niet Agile geboren te worden, want zelfs een eeuwenoude bank als Barclays maakt met veel succes de overstap.

Dit boek bevat tientallen praktijkvoorbeelden van uiteenlopende bedrijven, zoals Etsy, Barclays, Spotify en Microsoft. Stephen Denning introduceert de drie wetten van Agile management en helpt je een nieuwe mindset te ontwikkelen en de hele organisatie wendbaarder te maken. Agile is geen bevlieging die wel weer overwaait – we leven in een tijdperk waarin Agile werken het nieuwe normaal is. Niet alleen geeft het medewerkers meer voldoening en klanten een beter product, het is de enige manier om in een snel veranderende wereld te overleven. Dus doe wat tienduizenden andere bedrijven al eerder deden, maak de overstap naar Agile en creëer meer waarde met minder werk.

“Dit boek is een onmisbare gids voor organisaties die willen uitblinken in een wereld die voortdurend verandert.” – Gary Hamel, Hoogleraar aan de London Business School en medeoprichter van MLab

“Dit boek is een krachtpatser. Het beste boek dat ik het afgelopen jaar heb gelezen.” – Seth Kahan, auteur van ‘Getting Change Right’ en ‘Getting Innovation Right’

Over de auteur:
Stephen Denning is een gerenommeerd managementdenker, een veelgevraagd spreker en een populaire columnist. Hij bekleedde diverse managementposities bij de Wereldbank en is nu lid van de adviesraad van het Drucker Forum. Hij is een van de voortrekkers van de Agile beweging en zat jarenlang in het bestuur van de Scrum Alliance. Talloze bedrijven over de hele wereld vragen hem om advies. Stephen woont in Washington. Hij schreef diverse andere boeken, waaronder de bestseller ‘The Leader’s Guide to Radical Management’.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.