De coachmethode

Praat minder, vraag meer en verander voorgoed je manier van leidinggeven

Michael Bungay Stanier

 
 

paperback/ gebrocheerd: € 20.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789492790125, geïllustreerd, 224 blz., June 2018
Formaat: 21.0 (h) x 14.6 (b) x 1.9 (d) cm. Gewicht: 417 gram.

Uitgever: Nubiz

beschrijving

Na het lezen van dit boek wordt coachend leidinggeven een tweede natuur, een dagelijkse routine die ervoor zorgt dat jij (maar ook je team) minder hard hoeft te werken en toch betere resultaten boekt. Wereldwijd zijn van dit boek al meer dan 350.000 exemplaren verkocht.

Michael Bungay Stanier trainde meer dan 10.000 drukke managers over de hele wereld in praktische coachingsvaardigheden. Hij ontdekte hoe je het ware potentieel in mensen kunt ontsluiten, door minder te zeggen en meer te vragen. Michael verpakte zijn kennis in zeven kernachtige coachvragen die écht impact hebben. Dankzij deze vragen kom je direct ter zake, dwaal je niet af, bespaar je jezelf en anderen zeeën van tijd, bereik je de kern van elk probleem en zorg je dat een leermoment beklijft.

Dit boek is vlot en met humor geschreven en verfrissend anders dan de meeste andere managementboeken. Michael combineert vakkennis met onderzoek uit de neuro- en gedragswetenschap en dankzij praktische tips en aanwijzingen kun je zijn advies snel omzetten in een nieuwe gewoonte.

Michael Bungay Stanier is de oprichter van Box of Crayons, een bedrijf dat managers en teams helpt om beter te presteren, onder andere door hun befaamde '10-minuten coaching'. Michael is geboren in Australië, studeerde aan Oxford University in Engeland, verhuisde naar Boston in de VS en woont nu in Toronto in Canada. Zijn artikelen verschenen in uiteenlopende media, waaronder Business Insider, Fast Company, Forbes, The Globe & Mail en The Huffington Post. Michael werd door Global Gurus uitgeroepen tot de nummer 3 coachingsgoeroe ter wereld.

“Michael’s passie voor coachen spat van de pagina’s.” – David Allen

“Een praktisch en inspirerend boek!” – Brené Brown

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.