Nog niet gevloerd

Overeind blijven als je bijna-burn-out bent

Mariska Cornelissen

 
 

paperback/ gebrocheerd: € 20.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789492783035, 200 blz., July 2019
Formaat: 21.5 (h) x 14.0 (b) x 2.0 (d) cm. Gewicht: 310 gram.

Uitgever: Uitgeverij Lente

beschrijving

Een burn-out is er ineens. De weg ernaartoe vaak lang. Als we de signalen van een mogelijke aankomende burn-out herkennen, kunnen we er ook iets aan doen.

Mariska Cornelissen dook met ex burn-out'ers en leidinggevenden terug in de tijd naar de fase voorafgaand aan de burn-out: de bijna-burn-outperiode. De patronen die uit de bijna-burn-outperiode naar voren komen verbindt ze met de inzichten uit het wetenschappelijk onderzoek naar kwetsbaarheid, moed en leiderschap van bestsellerauteur Brené Brown.

Stress en schaamte onder ogen durven zien is belangrijk om overeind te blijven als je bijna-burn-out bent. Ook de moed vinden om op de werkvloer met elkaar in gesprek te gaan is onontbeerlijk om bewust om te gaan met een bijna-burn-out.

Nog niet gevloerd geeft sleutels voor medewerkers en leidinggevenden om de kans op uitval door burn-out drastisch te beperken.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Mariska Cornelissen is communicatiewetenschapper, trainer en coach. Als een van de eerste Nederlanders is zij door Brené Brown gecertificeerd als Daring Way™- en Dare to Lead™-facilitator.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.