Het bourgondische bitterballenboek

Dertig bourgondische recepten – met vlees-, vis- en vega(n) vulling

Ilona de Wit

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Het bourgondische bitterballenboek

gebonden: € 22.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789492723857, geïllustreerd, 96 blz., March 2020
Formaat: 21.8 (h) x 21.7 (b) x 1.7 (d) cm. Gewicht: 580 gram.

Uitgever: Het Boekenschap

trefwoorden: airfryer bitterbal bitterballen bitterbalrecepten borrelhapje bourgondisch glutenvrij haute friture recepten vegan zelf maken

beschrijving

De állerlekkerste bitterballen? Die maak je zelf! Vergeet de flauwe bitterbal uit de kroeg waarbij je met een vergrootglas moet zoeken naar een stukje rundvlees. Ga voor goedgevulde bitterballen met uitgesproken smaken en vullingen zoals chorizo, oesterzwam, Thaise curry, of mosselen met spekjes. Stuk voor stuk smaakbommetjes die je met de praktische tips uit Het bourgondische bitterballenboek met gemak thuis maakt. De recepten zijn gemakkelijk en praktisch – kinderen kunnen er ook prima een handje bij helpen – en de ingrediënten koop je gewoon in de supermarkt. Hiermee maak je gegarandeerd indruk tijdens een borrel of etentje.

Waarschuwing: als je eenmaal zelf met de bitterbalrecepten uit dit boek aan de slag bent gegaan, zal een ‘gewone’ bitterbal nooit meer hetzelfde smaken.

Ilona de Wit (1982) trakteerde als kind al op bitterballen in haar klas op de basisschool. Enkele jaren geleden begon ze zelf bitterballen te maken en ze is er niet meer mee gestopt. Haar liefde voor bitterballen leverde Ilona op Instagram zelfs de bijnaam ‘bitterballenkoningin’ op.


Met tips voor glutenvrije, vegan en airfryerbitterballen

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Ilona de Wit (1982) trakteerde als kind al op bitterballen in haar klas op de basisschool. Enkele jaren geleden begon ze zelf bitterballen te maken en ze is er niet meer mee gestopt. Haar liefde voor bitterballen leverde Ilona op Instagram zelfs de bijnaam ‘bitterballenkoningin’ op.toelichtingDe állerlekkerste bitterballen? Die maak je zelf!
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.