Gevoel is heel logisch

Als je weet hoe het werkt

Joke Bruggenkamp

 
 

gebonden: € 24.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789492723192, 128 blz., November 2018
Formaat: 21.5 (h) x 11.5 (b) x 1.5 (d) cm. Gewicht: 387 gram.

Uitgever: Boekenschap, Het

trefwoorden: denkmodel gevoelsleven logica

beschrijving

Ongrijpbaar en frustrerend. Zo ervaren veel bèta’s en andere nuchtere mensen hun gevoelsleven. Wie zijn gevoelsleven niet snapt, raakt erin verstrikt en zet veel op het spel: relaties, carrières en levensgeluk. Voor je het weet, zwaai je met een onbegrijpelijk rotgevoel je partner, kinderen of collega’s uit. Dit boek brengt daar verandering in.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Joke Bruggenkamp is een allround psycholoog, coach, trainer en gedragswetenschapper met expertise op veel vlakken. De praktische toepasbaarheid daarvan in het dagelijks leven staat voorop bij haar therapie en coaching. De koppeling tussen verstand en gevoel heeft haar speciale aandacht.

Joke werkte jarenlang in de verslavingszorg, bij Justitie, in de jongerenhulpverlening en de traumahulpverlening. Steeds opnieuw merkte ze dat het voor echte gedragsverandering essentieel is dat gevoel logisch wordt. In haar eigen psychologenpraktijk geeft ze daar sinds 2007 vorm aan. In 2012 is ze zich fulltime gaan toeleggen op een nuchtere, praktische aanpak van problemen, zowel individueel als in relaties.
Joke Bruggenkamp is eigenaar van Psychologenpraktijk Flonker en Flonker Coaching voor hoger opgeleiden. Haar e-books en blos zijn te vinden op www.psychologenpraktijkflonker.nl en op www.coachinghogeropgeleiden.nl
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.