Pictogenda Kalender 2021

Martina Tittse-Linsen

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Pictogenda Kalender 2021

kalender: € 25.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789492711663, geïllustreerd, October 2020
Formaat: 66.5 (h) x 48.2 (b) x 1.5 (d) cm. Gewicht: 833 gram.

Uitgever: Sapienta

beschrijving

De grote wandkalender met picogramstickers, voor gezinnen, scholen en instellingen.

De Pictogenda Kalender is een grote wandkalender (66 x 48 cm) met een overzicht per maand. De kalender is bedoeld voor iedereen die beelden makkelijker verwerkt dan gesproken of geschreven taal. Of voor mensen die gewoon een fraaie beeldkalender willen. Bij de kalender zit een complete set pictogramstickers, emoticonstickers en complimentenstickers. Een overzicht van de variatie enbetekenis van de pictogramstickers staat op www.pictogenda.nl/club. De editie 2021 bevat een aantal verbeteringen. Nieuw zijn de pictogrammen omtrent gezondheid en van 1 april en de verbeterde pictogrammen. Dit jaar wordt de laatste week op elk maandblad in zijn geheel
weergegeven. Zo wordt overzicht over de gehele week gehouden, ook al valt deze deels in de volgende maand. De Kalender heeft een verschuifbare dagmarkering, zodat iedereen kan zien wat er die dag op het programma staat. Tijdinformatie is gevisualiseerd; de dagen hebben ieder een eigen kleur en pictogram, maandnamen en feestdagen zijn afgebeeld. De Pictogenda Kalender wordt dikwijls door gezinnen of groepen gebruikt.

Veel eigenaren van de Pictogenda Kalender maken aanvullend eigen fotostickers. De blanco stickervellen die hiervoor nodig zijn, zijn apart te bestellen op www.pictogenda.nl/shop.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.