Oragayn

Ninja Paap-Luijten

paperback/ gebrocheerd: € 19.95: GRATIS verzending! (NL)
ISBN: 9789492702159, 404 blz., July 2019

Uitgever: PeruBo Publishing

beschrijving

Op zijn zestiende vluchtte Rymus van huis en ging het leger in. Nu is hij sergeant in de Koninklijke Garde, een elitekorps dat misdaden onderzoekt en bescherming biedt. Hij denkt nauwelijks terug aan zijn verleden, totdat zijn ouders ineens voor zijn neus staan. Als hij hoort dat ze zijn hulp nodig hebben, beseft hij één ding: ze zijn wanhopig.

Wat begint met een eenvoudige aangifte, verandert in een netelige zaak vol ethische dilemma’s en onverwachte ontwikkelingen.
Kan Rymus zijn ouders helpen? Of blijkt het verleden te sterk voor hem?

Oragayn is een meeslepende roman over de zoektocht naar veiligheid en vrijheid – en de prijs die daarvoor moet worden betaald.

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Ninja Paap-Luijten (1986) woont in Naaldwijk met haar man en dochter. Regelmatig deelt ze blogposts en verhalen op haar website, op hebban.nl of op haar facebook-pagina. In het dagelijks leven vertaalt ze (vanuit het Engels naar het Nederlands), en als ze niet schrijft of vertaalt, leest ze zelf graag boeken.

Ninja combineert een fantastierijke setting met de menselijke herkenbaarheid van haar personages – zelfs als die niet menselijk zijn. Er lopen immers genoeg vampiers, elfen en weerwolven in haar verhalen rond… en andere figuren.
toelichtingOragayn is een meeslepende roman over de zoektocht naar veiligheid en vrijheid – en de prijs die daarvoor moet worden betaald.

Meer boekennieuws op Facebook.

ingezonden mededeling: