Kwaliteitsvol coach zijn en blijven

Marleen Devisch; Alex Peeters

 
 

paperback/ gebrocheerd: € 15.00

ISBN: 9789492698087, geïllustreerd, August 2019
Formaat: 21.5 (h) x 13.5 (b) x 1.2 (d) cm. Gewicht: 182 gram.

Uitgever: De Groeiacademie

beschrijving

'Coach worden' is voor velen een grote droom. Ze gooien zich met enthousiasme in een opleiding en beginnen een praktijk.
Om coach te kunnen worden zijn er in onze samenleving mogelijkheden zat.
Om professioneel coach te blijven echter, is meer nodig dan een basisopleiding. Je bent nooit 'gearriveerd', hoeveel kwalificaties je ook hebt.
Professioneel coachen betekent dat je jouw hele carrière aan die professionaliteit blijft sleutelen, dat je ze steeds verfijnt, versterkt, verdiept.
Dit boek geeft je sleutels om dit te doen. Je kan er helemaal zelf mee aan de slag. Je kan het ook delen met collega's of met een mentor.
Neem professionaliteit serieus. Het kan een groot verschil maken in de manier waarop jij jouw werk als coach doet. Het kan het verschil maken tussen al dan niet expert zijn.
Veel succes ermee!
Dank je wel om ons de kans te geven onze rijke ervaring met je te delen!

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Alex is o.a. trainer en mentor bij de GROEI ACADEMIE. Daarnaast is hij Licensed NLP Coaching Trainer™, Licensed NLP Trainer™, Licensed NLP Coach™, Licensed NLP Advanced Master Practitioner™, Design Human Engineer™ Level II, Hypnotic Practitioner™ & Specialist Practitioner In Neuro Hypnotic Repatterning™ bij The Society of NLP™. Certified Hypnotherapist bij de National Guild of Hypnotists™.

Marleen is o.a. trainer, mentor en stemcoach bij de GROEI ACADEMIE. Daarnaast is zij Licensed NLP Coaching Trainer™, Licensed NLP Trainer™, Licensed NLP Coach™, Licensed NLP Master Practitioner™ en Design Human Engineer™ Level I bij The Society of NLP™.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.