Introductie tot NLP

NLP als hulpmiddel in de communicatie!

Alex Peeters; Marleen Devisch

 
 

paperback/ gebrocheerd: € 16.25

ISBN: 9789492698056, geïllustreerd, 168 blz., August 2019
Formaat: 21.5 (h) x 13.5 (b) x 1.6 (d) cm. Gewicht: 251 gram.

Uitgever: De Groeiacademie

beschrijving

Dit boek is een introductie, een overzicht van wat NLP is en hoe je het kunt toepassen in je leven. Het brengt alle belangrijke items die je moet kennen om NLP te kunnen beoefenen, samen. Het is geschreven voor mensen die de voorkeur geven aan een globaal overzicht en verhalen. Bovendien kan je zelf je steentje bijdragen tot de kwaliteit van dit werk. De auteurs houden van de feedback van de lezer, waardoor het boek voortdurend groeit in kwaliteit. Een echte aanrader voor iedereen die meer wil weten over NLP!

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Alex is o.a. trainer en mentor bij de GROEI ACADEMIE. Daarnaast is hij Licensed NLP Coaching Trainer™, Licensed NLP Trainer™, Licensed NLP Coach™, Licensed NLP Advanced Master Practitioner™, Design Human Engineer™ Level II, Hypnotic Practitioner™ & Specialist Practitioner In Neuro Hypnotic Repatterning™ bij The Society of NLP™. Certified Hypnotherapist bij de National Guild of Hypnotists™.

Marleen is o.a. trainer, mentor en stemcoach bij de GROEI ACADEMIE. Daarnaast is zij Licensed NLP Coaching Trainer™, Licensed NLP Trainer™, Licensed NLP Coach™, Licensed NLP Master Practitioner™ en Design Human Engineer™ Level I bij The Society of NLP™.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.