Carcasse

Hendrik Dierendonck

gebonden: € 35.00: GRATIS verzending! (NL)
ISBN: 9789492677334, 160 blz., June 2018
Formaat: 27.1 (h) x 23.2 (b) x 2.4 (d) cm. Gewicht: 1161 gram.

Uitgever: Kannibaal

fotografie: Piet De Kersgieter

beschrijving

Na het succes van meesterslager Hendrik Dierendoncks eerste boek The Butcher's Book is
er nu eindelijk een toegankelijke opvolger. In zijn nieuwste publicatie Carcasse verlaat het vlees de slagerij en krijgt het een plek op tafel: Dierendonck geeft de beste recepten prijs uit zijn restaurant Carcasse. Dat haalde onlangs onverwacht zijn eerste
Michelinster binnen, zowel voor zijn beroemde vlees als voor de heerlijke side dishes en groentebereidingen, die er met evenveel zorg en toewijding worden klaargemaakt.
Carcasse is een nieuw hoofdstuk in Dierendoncks verhaal over zijn liefde voor vlees. Hij deelt waar het vlees vandaan komt, hoe het wordt gekweekt en gevoed. Ambacht, passie, terroir en nose-to-tail blijven ook in dit boek de codewoorden.
Ideaal boek voor alle vlees- en barbecueliefhebbers.
Carcasse

Inkijkexemplaar:

Meer boekennieuws op Facebook.

ingezonden mededeling: