Brandee in de tropen

Sharon Wünsch

 
 

gebonden: € 15.99

ISBN: 9789492655028, geïllustreerd, 144 blz., October 2018
Formaat: 21.7 (h) x 15.5 (b) x 1.7 (d) cm. Gewicht: 517 gram.

Uitgever: Brandee the Firefighter

serienaam/reeks: Brandee het brandweermeisje

illustrator: Martine Brand

bewerkt door: Suzan Breedveld

trefwoorden: brandweer, brandweermeisje, avontuur, brandee

beschrijving

Dit boek moet je gelezen hebben! Zeker niet alleen voor meisjes. Stoer en spannend...
Brandee het brandweermeisje beleeft dit keer een spannend avontuur in de tropen. Met haar broer Jan jr. speelt ze, tijdens hun vakantie op de Caribische eilanden, de hoofdrol bij het redden van beschermde dieren.

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Sharon is opgegroeid als dochter van een expatriate. Het gezin reisde veel en Sharon maakte al van jongs af aan kennis met diverse culturen. Na de afronding van het Gymnasium, studeerde Sharon Rechten, Commerciële Economie en Cultuur, Organisatie & Management. Na een aantal jaren in de commercie te hebben gewerkt, miste Sharon het maatschappelijke belang. Ze besloot naar de brandweeracademie te gaan en volgde daar een opleiding tot brandweerofficier. Sharon is inmiddels vijftien jaar werkzaam als brandweerofficier en organisatieadviseur. Ze heeft zelf veel spannende incidenten meegemaakt. Zo gaf ze bijvoorbeeld als pelotonscommandant leiding in het veld bij de Poldercrash in 2009. In 2016 ontwikkelde ze samen met haar collega een methodiek om binnen teams op een laagdrempelige manier met elkaar te communiceren en zo verbeteringen door te voeren. Naast een passie voor het helpen van mensen en dieren heeft Sharon ook een passie voor schrijven. In 2017 nomineert het ministerie van OCW haar voor de Joke Smit Aanmoedigingsprijs met haar debuut 'Brandee het brandweermeisje'. inhoudsopgave1. De grote vakantie
2. Op reis
3. Samen in de business class
4. Het eiland
5. Snorkelen
6. Brandee de keukenhulp
7. Op weg naar het resort
8. Nog steeds jetlag
9. Open dag bij de brandweer
10. De barbecue
Dankwoord
Over de auteur
toelichtingDit boek moet je gelezen hebben! Zeker niet alleen voor meisjes. Stoer en spannend. Brandee het brandweermeisje beleeft tal van avonturen in haar poging om bij de jeugdbrandweer te komen. Dit keer speelt het verhaal zich af in de tropen. Met haar broer Jan jr. speelt ze, tijdens hun vakantie op de Caribische eilanden de hoofdrol bij het redden van beschermde dieren.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.