Het lot van de wereld

De saga van De Twee Prinsessen - boek 5

Björn Peeters

 
 

paperback/ gebrocheerd: € 20.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789492638243, February 2018
Formaat: 21.0 (h) x 14.8 (b) x 2.2 (d) cm. Gewicht: 360 gram.

Uitgever: Ateliers Claudine

serienaam/reeks: Ictiluni

trefwoorden: actie avontuur magie

beschrijving

In een wereld waar LICHT onvoorstelbare macht bevat, strijden ebero mannen en vrouwen op spectaculaire wijze met elkaar. Steeds zij aan zij met hun amani partner. Maar de macht van het licht reikt veel verder dan hun ongelofelijke strijdkunsten.

Anaa leidt de verdediging van een immense stad. Omsingeld door een leger van De Bloederige Koning. Vuur en bloed. Overal doden. De stad staat op het punt te vallen.

De oorlog bereikt nu een beslissend punt, en Amarillis en Velira staan voor een keuze die niet alleen hun eigen lot maar dat van de hele wereld zal bepalen.

Fantasy vol knetterende actie, met in de hoofdrollen legendarische vrouwen die spectaculaire, bloedstollende gevechten leveren. Een reis zoals nooit tevoren doorheen de wereld van de Echelin, en hun wondermooie ondergrondse wereld van licht. "Het lot van de wereld" is de absolute climax van de zinderende saga van De Twee Prinsessen, met de meest spectaculaire gevechten tot nu toe, maar ook de meest ontroerende en mooie scènes uit de hele reeks. Fans van de Ictiluni reeks zullen dit laatste boek in de saga van De Twee Prinsessen op het puntje van hun stoel lezen.

Saga van De Twee Prinsessen (compleet)

Een verhaal van twee prinsessen
De rijzende Ochtendster
De terugkeer van de prinses
Het pad van de Waterbloesems
Het lot van de wereld

Saga van Zon en Maan

Amalia's droom

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.