Wees stil en luister

Alie Jorna

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Wees stil en luister

paperback/ gebrocheerd: € 22.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789492632661, 250 blz., May 2020
Formaat: 23.3 (h) x 15.4 (b) x 2.3 (d) cm. Gewicht: 472 gram.

Uitgever: Walking my Revolution Publishers

beschrijving

De titel “Wees stil en luister” werd door het universum ingefluisterd op het moment dat Alie Jorna (1964) begon te accepteren, dat het schijven van boeken onderdeel uitmaakt van haar levensdoel. Allerlei ervaringen in haar leven kwamen op haar pad met als doel om haar te laten uitgroeien tot die krachtige vrouw die nu klaar is om met jou kwetsbare onderwerpen als de impact van je minderwaardig voelen en paniekaanvallen op eenvoudige, herkenbare wijze te delen.


Echter voordat Alie Jorna op dit punt kwam, kreeg ze een burn-out. Daardoor is zij opnieuw gaan terugkijken. Waarom was alle groei die ze tot dan toe had gemaakt niet genoeg om die burn-out te voorkomen? Wat had zij dan nu nog te leren?


Alie Jorna neemt jou daarom mee terug naar haar jeugd en vertelt jou op een sterke, ontroerende en liefdevolle manier in romanvorm haar levensverhaal. Op begrijpelijk en herkenbare wijze ontvouwt zich de impact van haar minderwaardigheidscomplex en de paniekaanvallen op haar leven en zie je tegelijkertijd haar enorme kracht en de liefhebbende steun en aanmoediging die ze door de jaren van velen om haar heen krijgt. Ondanks de angsten, kiest Alie Jorna er toch telkens voor om te gaan voor nieuwe stappen en verdere ontwikkeling, om niet te blijven stil staan, maar door te wandelen. Niet omdat ze het denkt, dat ze het kan en waard is, maar omdat ze voelt dat het “moet”, dat het hoort bij haar pad, haar weg. En dat zorgt ervoor, dat jij als lezer vaak verstelt staat hoeveel je dan toch kan bereiken.


Alie Jorna heeft haar eigen coachingspraktijk voor vrouwen die, net als zij zelf, in hun innerlijke kracht willen komen staan. Als intuïtieve levenscoach gaat zij met jou de verbinding aan en stemt zij zich op jou af voor die informatie die in het belang is voor jouw proces.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.