Jozef vertelt verder

José den Ronde – van Dun

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Jozef vertelt verder

paperback/ gebrocheerd: € 17.50

ISBN: 9789492632142, 132 blz., March 2021
Formaat: 22.7 (h) x 11.7 (b) x 0.8 (d) cm. Gewicht: 199 gram.

Uitgever: Walking my Revolution Publishers

beschrijving

In “Jozef vertelt verder” deelt José den Ronde-van Dun haar gesprekken met haar overleden jeugdvriend Jozef. Na haar eerste boek Doodgewoon wil Jozef graag nóg dieper ingaan op onderwerpen zoals Thuis en de manier van leven op aarde. Hij werkt nu samen met een leermeester die zelf op aarde geleefd heeft. Zo willen ze samen de mensheid nog beter van dienst te zijn.

Met dit boek wil Jozef de mensen in deze tijd ondersteunen en het leven lichter maken. Hij vertelt hoe hij het wereldbeeld momenteel ziet en kaart vele belangrijke thema’s aan. De onderwerpen laten je nadenken over jezelf en hoe je in het leven staat. Zo kun je alles vanuit een ander oogpunt bekijken en kun je meer uit je leven halen. Dat is echter geheel aan jou.

Door alle gesprekken over Thuis, kun je bemerken dat dit iets is om naar uit te kijken en waar je blij van wordt. De bedoeling van het boek is om de angst voor de dood en het leven weg te nemen. Jozef vertelt alles kort maar krachtig, zodat het voor iedereen toegankelijk is.

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)José den Ronde – van Dun (1962) schrijft regelmatig blogs over het leven na de dood. Het begon met teksten die ze doorkreeg van Jozef. Inmiddels laat haar overleden vriendin Ellen ook graag van zich horen. Soms komt een andere dierbare overledene wat vertellen. Dit alles wordt met liefde doorgegeven. Tevens schrijft ze verhalen uit eigen ervaring.
De blogs zijn duidelijk leesbaar en kort maar krachtig geschreven. Er is duidelijk veel behoefte aan troost en ondersteuning hierin.
Wil je haar plannen en blogs graag volgen? Neem dan een kijkje op haar website www.terugnaarhetlicht.nl.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.