Leven zonder filter

mijn ervaring met hoogsensitiviteit

Fleur van Groningen

 
 

paperback/ gebrocheerd: € 19.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789492626073, 256 blz., August 2017 UITVERKOCHT!

Uitgever: Horizon

beschrijving

Voel jij je anders dan de meeste mensen? Krijg je meer indrukken binnen? Ben je sneller moe? Maar heb je ook meer oog voor detail? Ervaar je intense emoties, voel je anderen makkelijk aan en streef je naar diepgaande contacten? Dan ben jij mogelijk hoogsensitief.
In Leven zonder filter vertelt Fleur van Groningen openhartig en met zelfrelativering over de zoektocht naar haar gebruiksaanwijzing. Het boek was bij publicatie in 2017 meteen een gigantisch succes en domineerde maandenlang de top 10.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Fleur van Groningen (1982) is huiscolumniste bij Het Nieuwsblad, Het Nieuwsblad Magazine en Psychologies Magazine. Eerder werkte ze als journaliste, columniste en cartooniste voor onder andere De Morgen, De Morgen Magazine, Goedele Magazine, GDL, De Standaard, Ché en NRC Handelsblad. Ze publiceerde Haal het slechtste uit jezelf (2011), Dat kleine geluk (2015) en de bestseller Leven zonder filter (2017), over haar ervaring met hoogsensitiviteit. toelichting40.000 exemplaren verkocht!
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.