Schemering boven Shanghai

Lan's dwingende familiebanden

Tao Yue

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Schemering boven Shanghai

paperback/ gebrocheerd: € 22.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789492618351, 316 blz., September 2019
Formaat: 21.5 (h) x 13.5 (b) x 2.9 (d) cm. Gewicht: 430 gram.

Uitgever: Leonon Media

vertaald door: Annelous Stiggelbout

illustrator: Peijing Wang

trefwoorden: roman, shanghai, amsterdam, tao yue roman, shanghai, amsterdam, yue tao, spanning

beschrijving

Na tien jaar in Amsterdam te hebben gewoond, heeft Lan genoeg van haar baan en gaat ze terug naar haar geboorteplaats Shanghai. Alles van de stad herinnert haar aan haar jeugd, maar één vraag komt steeds terug: waar liggen haar roots? Nachtelijk Shanghai slokt haar op en leidt haar naar het werkelijke verhaal over haar ouders. Wreder en hartverscheurender dan dat ze zich ooit had kunnen voorstellen.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Yue Tao (1976) werd geboren in Shanghai en woont nu in Amsterdam. Ze is essayiste, publiciste en geeft trainingen in internationale communicatie en storytelling voor bedrijven.

Yue Tao (1976) werd geboren in Shanghai en woont sinds 2000 in Amsterdam.
Schemering boven Shanghai is haar debuutroman.

Yue Tao’s tweede roman Op een haar na is in januari 2019 uitgekomen in China en verschijnt in 2020 bij ons.
toelichtingNa tien jaar in Amsterdam te hebben gewoond, heeft Lan genoeg van haar baan en gaat ze terug naar haar geboorteplaats Shanghai. Alles van de stad herinnert haar aan haar jeugd, maar één vraag komt steeds terug: waar liggen haar roots?

Nachtelijk Shanghai slokt haar op en leidt haar naar het werkelijke verhaal over haar ouders. Wreder en hartverscheurender dan dat ze zich ooit had kunnen voorstellen.
recensie citaatDe debuutroman van Yue Tao pakt je en laat je niet meer losrecensie citaatSchemering boven Shanghai is een boek vol tegenstellingen: van het westerse en oosterse leven, van het Shanghai van vroeger en nu en van het zakenleven tot het illegale gokken op krekelgevechten. Door de duidelijke omschrijvingen ruik je de schimmelachtige lucht die overal in Shanghai hangt en voel je het Chinese klimaat.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.