Op zoek naar de Blauwe Wortel

De beroepen

Sébastien Telleschi

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Op zoek naar de Blauwe Wortel

gebonden: € 16.99

ISBN: 9789492618283, geïllustreerd, 36 blz., September 2018
Formaat: 38.7 (h) x 30.2 (b) x 1.0 (d) cm. Gewicht: 816 gram.

Uitgever: Leonon Media

serienaam/reeks: Zoek & vind

illustrator: Camille Aubry; Eric Laurin

vertaald door: Anne Marie Westra-Nijhuis

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

Tweede ZOEK-EN-VIND-BOEK met grote illustraties vol details en gekkigheidjes gaat over de stam van een beetje gekke maar vrolijke konijnen. Gids Pieter Konijn neemt je mee naar de spannende wereld van de beroepen, van landbouw tot onderwijs via de wereld van de showbizz. De konijnen zijn nog steeds op zoek naar de unieke, magische Blauwe Wortel. Ergens verstopt tussen de brandweerkazerne en het plaatselijke café is de Blauwe Wortel nooit ver weg.

Kun jij alle beroepen ontdekken?
En weet jij misschien waar De Blauwe Wortel is?
Ben je er klaar voor?
Kom dan snel mee op ontdekkingsreis!

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Sebastien Telleschi kreeg een passie voor het tekenen nadat hij deelnam aan een lezing over “Asterix in Corsica”. Sebastien Telleschi begon zijn carrière overigens als brandweerman. Hij ging vervolgens als tekenaar werken in Parijs voor onder meer Bayard, Atlas, Hachette en Hatier. Tegenwoordig werkt hij vanuit Nice waar hij zijn creatieve ruimte deelt met andere illustratoren, grafische kunstenaars, beeldend kunstenaars en cartoonisten.
Hij laat alleen zijn potlood los om de muis van zijn computer te pakken en kleur te geven aan zijn werk. Briljante kleuren en onbezorgde karakters, markeren zijn boodschap en zijn humor.
Deze wereld van kleuren en onbezorgde karakters komen samen in zijn albums “Op zoek naar de Blauwe Wortel”.
toelichtingIn een hol dat bewoond wordt door konijnen en muizen gaat het maar om één ding: het vinden van de Blauwe Wortel! Een unieke en magische wortel die zo waardevol is, dat niemand weet waar deze verborgen is. Ergens verstopt tussen de brandweerkazerne en het plaatselijke café is de Blauwe Wortel echter nooit ver weg.

Een ZOEK-EN-VIND-boek met grote illustraties vol details en gekkigheidjes over de spannende wereld van de beroepen, van landbouw tot onderwijs via de wereld van de showbizz.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Op zoek naar de Blauwe Wortel

gebonden: € 16.99
Ik ben het, Pieter Konijn, je echte gids. Ben je er klaar voor?

Portiers

paperback/ gebrocheerd: € 20.00
Tot 16 jaar terug was de portierswereld een schimmig gebeuren waar wapens, seks, drugs en geweld standaard bij het dagelijks bestaan leken ...

Meer boekennieuws op Facebook.