Een positief reisadvies van de Proactieve Accountant

Gebundelde inspiratiecolumns

Marcel drs. Spoelstra RA

 
 

gebonden: € 35.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789492618160, geïllustreerd, 224 blz., March 2018
Formaat: 21.6 (h) x 14.6 (b) x 2.3 (d) cm. Gewicht: 405 gram.

Uitgever: Leonon Media

trefwoorden: accountancy, marcel spoelstra, jan wietsma

beschrijving

Gebundelde inspiratiecolumns. DDe gevolgen van de digitalisering binnen accountancy worden langzaam aan zichtbaar. De bedrijfstak worstelt met een reactie. Een beroepsorganisatie die wanhopig op zoek is naar een visie. Kantoren speuren naar de juiste softwaretoepassingen, nieuwe vormen van dienstverlening en invoering van nieuwe verdienmodellen.

Ook ik zocht naar een oplossing en ging hier regelmatig voor op reis.

Op een van die inspiratiereizen ontmoette ik zelfs Max Verstappen. In zijn racestrategie zag ik opmerkelijk genoeg overeenkomsten met de Panalitix accountantsstrategie, die Rob Nixon (CEO van Panalitix) wereldwijd propageert op diverse congressen. Daar presenteert hij met veel passie zijn oplossing. De kern van zijn boodschap: stap af van uurtje-factuurtje, introduceer value pricing, implementeer cloudsoftware, ontwikkel uw verkoopvaardigheden en marketingactiviteiten, verbreed uw dienstenpakket tot virtual management accountant en word de trusted advisor van uw cliënt.

Dit boek bevat een selectie van mijn columns waarin ik in de periode januari 2016 tot en met september 2017 mijn succesvolle roadmap volgens het Panalitix-concept tot The Perfect Firm beschrijf. Ik zeg: heb moed, toon lef en geef net als Max vol gas, maar dan met uw kantoor!

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Marcel Spoelstra, sedert 1992 werkzaam in de accountancy. Hij is register accountant en partner bij Accountantskantoor Spoelstra & Scherer.

Hij geeft lezingen en cursussen voor accountants. Daarnaast adviseer hij accountants op het gebied van ICT en andere innovaties binnen accountancy. Marcel is aanhanger van het gedachtegoed van Panalitix voorheen bekend als Proactive Accountants Network.
toelichtingGebundelde inspiratiecolumns. De gevolgen van de digitalisering binnen accountancy worden langzaam aan zichtbaar.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.