In Spanje schijnt altijd de zon

ons vertrek naar Andalusië

Brenda van Es

 
 

paperback/ gebrocheerd: € 24.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789492613028, 262 blz., February 2018
Formaat: 21.0 (h) x 14.0 (b) x 2.4 (d) cm. Gewicht: 375 gram.

Uitgever: 100 jaar na vandaag

redactie: Martine Werners; Jacqueline Raeven

trefwoorden: andalusie andalusië brenda en albert brenda van es emigreren granada ik vertrek in spanje schijnt de zon leven in spanje malaga naar buitenland ...

beschrijving

Wil je een boek lezen over carrières en sleur? Lees dit boek niet! Want in dit boek gaat het leven op z’n kop.

Albert en Brenda rijden met hun volgepropte Volkswagen mét dakkoffer naar Andalusië. Ze verruilen regen voor zon, schoenen voor slippers. Stiptheid voor mañana mañana. Smoezelige kantoren voor frisse buitenlucht. Zekerheid voor flow. Alles mag anders!
--
Ze strijken neer in Granada, aan de flanken van de Sierra Nevada. Hij droomt van ellenlange wielertochten met klanten door het ruige gebergte. Zij is ervan overtuigd dat Spanje dé plek is om levensverhalen van mensen te schrijven. Maar als klanten uitblijven, is het nog maar de vraag of het najagen van hun dromen ze nog zo gelukkig maakt. Het vuur dooft en ze twijfelen aan alles. Kunnen ze dit eigenlijk wel?
---
Een boek over euforie, trekken, loslaten, tergende eenzaamheid, cultuurverschillen, verrukkelijke pieken en onpeilbare dalen - en alles daartussen.

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Brenda van Es (1976) vertrok in 2013 naar Spanje om een nieuw leven op te bouwen. Inmiddels geeft ze er het hele jaar door schrijfretraites. In 2017 verscheen van haar hand het boek ‘Zo doe je dat, je levensverhaal schrijven’. Het boek werd lovend ontvangen door Schrijven Magazine en staat in de top 5 leukste schrijfboeken van 2017.toelichtingAlbert en Brenda rijden met hun volgepropte Volkswagen mét dakkoffer naar Andalusië. Ze verruilen regen voor zon, schoenen voor slippers. Stiptheid voor mañana mañana. Smoezelige kantoren voor frisse buitenlucht. Zekerheid voor flow. Alles mag anders!

Ze strijken neer in Granada, aan de flanken van de Sierra Nevada. Hij droomt van ellenlange wielertochten met klanten door het ruige gebergte. Zij is ervan overtuigd dat Spanje dé plek is om levensverhalen van mensen te schrijven. Maar als klanten uitblijven, is het nog maar de vraag of het najagen van hun dromen ze nog zo gelukkig maakt. Ze twijfelen aan alles. Kunnen ze dit eigenlijk wel?

Een boek over euforie, trekken, loslaten, tergende eenzaamheid, cultuurverschillen, verrukkelijke pieken en onpeilbare dalen - en alles daartussen.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.