Vastgoed Exploitatiewijzer 2019

 
 

paperback/ gebrocheerd: € 212.55: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789492610652, geïllustreerd, 216 blz., May 2019
Formaat: 21.0 (h) x 10.5 (b) x 1.2 (d) cm. Gewicht: 284 gram.

Uitgever: Vakmedianet BouwCommunities B.V.

beschrijving

De Vastgoed Exploitatiewijzer bevat alle gegevens die nodig zijn om de onderhoudskosten en overige exploitatielasten van beleggingsvastgoed/onroerende zaken te kunnen inschatten. Negen categorieën gebouwen met in totaal ruim 110 gebouwtypen zijn voorzien van een kleurenfoto, een beknopte omschrijving en alle relevante gegevens.

Ieder gebouw is voorzien van complete begrotingen voor onderhoudskosten (zowel preventief als correctief onderhoud), vervangingskosten voor tussentijdse vervangingen en herbouwkosten.
De gegevens zijn gebaseerd op de uitgebreide kostendatabase van Bouwkosten, onderdeel van Cobouw.
Zo heeft u gegarandeerd de meest actuele marktconforme data.

De referentiegebouwen in het boekje geven een indicatie van de onderhouds- en herbouwkosten van het gebouw. Daarbij heeft de redactie aannames gedaan met betrekking tot de samen stelling, afmetingen en vormfactoren van het gebouw. Het is van belang dat u deze aannames aanpast naar de voor u geldige situatie. Daarvoor is een online applicatie beschikbaar: www.exploitatiewijzer.nl. In deze applicatie kunt u van ieder gebouw de parameters instellen zoals lengte, breedte en hoogte, maar ook bijvoorbeeld de open-dichtverhouding van de gevel. Elke element begroting is aan te passen aan de uitvoeringsvariant van het gebouw. Bij uw abonnement op Vastgoed Exploitatiewijzer hoort toegang tot de Basic-versie van de www.exploitatiewijzer.nl. Voor aanvullende functionaliteiten, zoals het aanpassen van details en een volledige rapportage, kunt u zich abonneren op de Exploitatiewijzer Pro.

Wij updaten de data die ten grondslag ligt aan het boekje Vastgoed Exploitatiewijzer voortdurend. Daardoor kan het mogelijk zijn dat in de loop der tijd de bedragen in de gedrukte uitgave gaan verschillen t.o.v. de online versie.

Voor meer informatie over de voordelen van Vastgoed Exploitatiewijzer Pro kunt u contact met ons opnemen via (088) 58 40 600.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

inhoudsopgaveInleiding
Toelichting en condities
Woningen
Garages en parkeergarages
Kantoorgebouwen
Bedrijfsgebouwen
Bedrijfshallen
Gebouwen voor educatie
Gebouwen voor sport en recreatie
Zorggebouwen
Speciale gebouwen
Winkels
Onderhoudskosten bouwdelen
Gemeentelijke belastingen
Waterschapslasten
Opstalverzekering
Beheerkosten
Kosten koper
toelichtingDe Vastgoed Exploitatiewijzer bevat alle gegevens die nodig zijn om de onderhoudskosten en overige exploitatielasten van beleggingsvastgoed/onroerende zaken te kunnen inschatten.

De referentiegebouwen in het boekje geven een indicatie van de onderhouds- en herbouwkosten van het gebouw. Daarbij heeft de redactie aannames gedaan met betrekking tot de samenstelling, afmetingen en vormfactoren van het gebouw. Het is van belang dat u deze aannames aanpast naar de voor u geldige situatie. Daarvoor is een online applicatie beschikbaar: www.exploitatiewijzer.nl. In deze applicatie kunt u van ieder gebouw de parameters instellen zoals lengte, breedte en hoogte, maar ook bijvoorbeeld de open-dichtverhouding van de gevel. Elke element begroting is aan te passen aan de uitvoeringsvariant van het gebouw.

Bij uw abonnement op Vastgoed Exploitatiewijzer hoort toegang tot de Basic-versie van de www.exploitatiewijzer.nl. Voor aanvullende functionaliteiten, zoals het aanpassen van details en een volledige rapportage, kunt u zich abonneren op de Exploitatiewijzer Pro.

Voor meer informatie over de voordelen van Vastgoed Exploitatiewijzer Pro kunt u contact met ons opnemen via (088) 58 40 600.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.