GWWkengetallenserie 2019 (4 boeken)

 
 

paperback/ gebrocheerd: € 947.21: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789492610409, geïllustreerd, November 2018 UITVERKOCHT!

Uitgever: Vakmedianet BouwCommunities B.V.

beschrijving

Deze serie bestaat uit vier zakboekjes:

Kengetallen kleine (re)constructies 1
In dit zakboekje staan een dwarsdoorsnede van kengetallen die van toepassing zijn in de openbare ruimte. Enkele onderwerpen hieruit zijn: riolering, asfalt, straatwerk, wegbebakening, terreininrichting, verlichting en kleine kunstwerken.

Kengetallen kleine (re)constructies 2
Dit zakboekje is onderverdeeld in 3 hoofdstukken met de volgende onderwerpen: Oeverwerk, Kleinschalig baggerwerk en de ASVV (Aanbevelingen voor verkeersvoorzieningen binnen de bebouwde kom) met de vele onderwerpen.

Kengetallen onderhoud wegverhardingen
Een keur aan kleine maatregelen voor het onderhoud aan verkeerswegen worden hier beschreven. Per maatregel wordt volgens een vast patroon de volgende informatie gegeven: schadebeeld, onderhoudsmaatregel, omstandigheden, productie, materiaal, ploegsamenstelling, levensduur en natuurlijk kosten.

Kengetallen inrichting bedrijfsterreinen
Op een bedrijventerrein kom je van alles tegen om het terrein maximaal te laten functioneren. Er worden dan ook een breed aantal onderwerpen onder de aandacht gebracht. Onderwerpen als bouwrijp maken, riolering, gas/water, kabels, wegverhardingen, wegbebakeningen, wegverlichting en terreininrichting komen uitgebreid aan de orde.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.