Bomenwerk kosten en techniek 2019

Eddy Schwartz

 
 

paperback/ gebrocheerd: € 336.81: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789492610348, geïllustreerd, 216 blz., January 2019 UITVERKOCHT!

Uitgever: Vakmedianet BouwCommunities B.V.

beschrijving

Dit boekwerk behandelt alle fasen van boomaanleg en onderhoud in bebouwd gebied en is een unieke uitgave in de branche, mede tot stand gekomen door informatiebronnen uit de praktijk. Het unieke aan deze uitgave is de aandacht die besteed wordt aan kosteninformatie. Daarnaast is de bijbehorende technische informatie erg praktisch beschreven. veel illustraties en foto's maken het boek boeiend, goed leesbaar en verduidelijken de teksten.

Uit de praktijk is gebleken dat de behoefte aan meer inzicht in de kosten erg groot is. deze informatie is daarom ook goed te gebruiken in calculaties/ramingen om een gedegen financieel plaatje neer te leggen. De uitgave is naast 'groengenoten' mede zeer geschikt voor stedenbouwkundigen, bouwarchitecten, projectontwikkelaars, woningbouwverenigingen en facilitaire diensten die groen beheren.

Jaarlijks worden de prijzen geactualiseerd en wordt de informatie uitgebreid met nieuwe gegevens uit de markt. De redactie houdt zich dan ook aanbevolen voor nieuwe ideeën en voorstellen over informatie waar de branche behoefte aan heeft.

Vanaf dit jaar wordt het boekje geheel in kleur uitgegeven.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

inhoudsopgaveBeleidsadvies en juridisch advies
Boomdatabeheer
Onderzoek aan bomen
Ontwerp
Standplaats
Klimaat en bomen
Aanplant
Verplanten
Beheer en verzorging
Ziekten en aantastingen
Taxatie
Bescherming bomen bij werkzaamheden
Veiligheid
Aanbesteden en contracten
Literatuur
toelichtingBomenwerk, Kosten en techniek behandelt alle fasen van boomaanleg en onderhoud in bebouwd gebied en is een unieke uitgave in de branche, mede tot stand gekomen door informatiebronnen uit de praktijk. Het unieke aan deze uitgave is de aandacht die besteed wordt aan kosteninformatie. Daarnaast is de bijbehorende technische informatie erg praktisch beschreven. veel illustraties en foto's maken het boek boeiend, goed leesbaar en verduidelijken de teksten. Sinds dit jaar wordt dit boek geheel in kleur uitgegeven.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.