Bloedbanden

rechercheur Jan Smit

Martin Nieuwland

 
 

paperback/ gebrocheerd: € 21.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789492561107, 494 blz., February 2018
Formaat: 21.1 (h) x 14.1 (b) x 4.4 (d) cm. Gewicht: 697 gram.

Uitgever: Uitgeverij Mapini

serienaam/reeks: rechercheur Jan Smit

beschrijving

Wanneer rechercheur Jan Smit betrokken wordt bij een verdacht ongeval stapelen de vreemde ontwikkelingen zich al snel op.
Zowel de auto van de slachtoffers alsook de slachtoffers zelf verdwijnen spoorloos. Waar zijn ze naartoe gebracht? En waarom? Wat zit er achter het vreemde verhaal dat patholoog Klinkhamer ophangt? En wat doet Gorchev weer in Nederland? Welke rol speelt de nieuwe chef, Hertenscheid en waar kent hij jurist Den Oudsten van?

Dan zet een nieuwe moord Jan zijn leven volledig op zijn kop. En ondanks waarschuwingen en tegenwerking van de nieuwe leiding van het bureau aan de Boslaan gaan Jan Smit en zijn Drentse collega Derk van Kamp verbeten op zoek naar antwoorden.

BLOEDBANDEN: de tweede thriller met rechercheur Jan Smit in de hoofdrol.
Volg Jan Smit en Derk van Kamp op hun zoektocht naar de waarheid die hen ook deze keer weer langs diverse locaties in Noord-Nederland zal voeren.
Van een bizarre vondst in een grafheuvel naar een verlaten stationnetje midden in het zwarte veen en van het ziekenhuis in de stad naar een onverwachte eindbestemming.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Martin Nieuwland (1961) schrijft zowel jeugdboeken als boeken voor volwassenen. Allemaal hebben ze hun "roots" in het Noorden van het land en vaak behandelen ze actuele thema's op een onverwachte wijze. Veel locaties die in zijn boeken voorkomen bestaan ook daadwerkelijk. Zo ook in deze thriller.toelichtingIn dit spetterende tweede deel wordt Jan Smit weer opgezadeld met een vreemd complot dat tot in de hoogste regionen van het Nederlandse bestuur reikt. Daarnaast nog andere vreemde zaken en een minstens zo vreemde en wrede speling van het lot.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.