Life Hurts

rechercheur Jan Smit

Martin Nieuwland

paperback/ gebrocheerd: € 19.95: GRATIS verzending! (NL)
ISBN: 9789492561008, 528 blz., November 2016
Formaat: 21.3 (h) x 14.3 (b) x 4.8 (d) cm. Gewicht: 748 gram.

Uitgever: Uitgeverij Mapini

beschrijving

In het al jaren leegstaande abattoir in Veendorp wordt het ontzielde lichaam van Ann van Dijk gevonden.
Jan Smit, de zwaarlijvige Surinaamse rechercheur die zojuist van uit Den Haag is overgeplaatst naar Emmen, wordt op de zaak gezet.

Als snel blijkt dat het Ann helemaal niet is. Maar wie is zij dan wel? En waar is Ann dan gebleven? Wat is er gebeurd ten tijde van de verdwijning van Ann? En waarom is dat nooit goed onderzocht? Waarom duikt Danny Gee, de gitarist van Life Hurts, ineens op? Wat gebeurt er allemaal in het mortuarium van Veendorp en op het nabij gelegen AZC? Allemaal vragen voor Jan Smit en zijn Drentse collega Derk van Kamp.
En dan vindt er een nieuwe brute moord plaats.

Life Hurts: een Nederlandse literaire thriller die de lezer meevoert langs diverse locaties in Noord Nederland. Volg Jan Smit van de begraafplaats tegenover het bejaardentehuis, waar hij tijdelijk woont, via het mortuarium van Veendorp naar de lokale AZC en een schimmige Stichting in Leeuwarden. Van de oude vermoeide boerderijen in het veen naar een kunstexpositie in het Groninger museum.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Martin Nieuwland (1961) schrijft zowel jeugdboeken als boeken voor volwassenen. Allemaal hebben ze hun "roots" in het Noorden van het land en vaak behandelen ze actuele thema's op een onverwachte wijze. Veel locaties die in zijn boeken voorkomen bestaan ook daadwerkelijk. Zo ook in deze thriller.

Meer boekennieuws op Facebook.

ingezonden mededeling: