Pluisje zoekt een bijzonder huisje

Unieke luxe editie

Malou Tichelaar

 
 

gebonden: € 29.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789492531063, geïllustreerd, 34 blz., January 2019

Uitgever: Boekendame

bewerkt door: Mirella Zwanenburg; Sharon Laheij

fotografie: Liesbeth Wattimury

illustrator: Vanessa Kauwenbergh

beschrijving

Pluisje is een heel gewoon meisje. Pluisje vindt het maar saai om bij papa en mama te wonen. En daarom zoekt ze een nieuw huisje, een huisje op een bijzondere plek. Tijdens haar zoektocht komt ze op gekke, grappige en speciale plekken terecht. Maar elke keer is er toch iets niet leuk aan haar nieuwe huisje. Zou ze de allerbeste plek om te wonen vinden? Dit prentenboek geeft in kleurrijke tekeningen de zoektocht van het meisje Pluisje weer. Reis mee in dit kinderboek vol fantasie en avontuur!

In deze unieke hardcover editie zijn achterin het boek opdrachten en een kleurplaat opgenomen.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Malou Tichelaar (1981) woont in Zwolle. Als kind groeide ze op in Friesland, daar schreef ze toen al veel verhalen. Jaren later zette ze het verhaal Pluisje zoekt een bijzonder huisje op papier en besloot er, toen ze moeder werd, ook écht iets mee te doen. Ze kwam in contact met illustrator Vanessa die de tekeningen maakte bij het verhaal. Het boek kreeg eindelijk vorm!

Vanessa Kauwenbergh (1981) woont met haar man, dochter en zoontje in Kerk-Avezaath. Zij groeide op naast de jamfabriek van Flipje, het hart van de Betuwe. Ze tekende haar hele leven en studeerde aan de kunstacademie in Arnhem. Ze luisterde goed naar de verhalen van Malou en zo werd Pluisje geboren.
toelichtingPluisje is een heel gewoon meisje. Pluisje vindt het maar saai om bij papa en mama te wonen. En daarom zoekt ze een nieuw huisje, een huisje op een bijzondere plek.

Tijdens haar zoektocht komt ze op gekke, grappige en speciale plekken terecht. Maar elke keer is er toch iets niet leuk aan haar nieuwe huisje. Zou ze de allerbeste plek om te wonen vinden?

Dit prentenboek geeft in kleurrijke tekeningen de zoektocht van het meisje Pluisje weer. Reis mee in dit kinderboek vol fantasie en avontuur!

In deze unieke hardcover editie zijn achterin het boek opdrachten en een kleurplaat opgenomen.
  1. Leg in mijn winkelwwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.