Teken, schilder. lach en bewonder

Een kleurboek voor iedereen

Daniel Müller

 
 

paperback/ gebrocheerd: € 15.00

ISBN: 9789492504111, geïllustreerd, 160 blz., November 2017
Formaat: 24.0 (h) x 17.0 (b) x 1.1 (d) cm. Gewicht: 316 gram.

Uitgever: Cactus Books

vertaald door: Anne Marie Koper

beschrijving

Het meest originele, gevarieerde en humoristische kleurboek van het jaar.
Voor jong en oud.

Met grappige en verrassende voorbeelden word je uitgedaagd al tekenend of schilderend de tekening af te maken of de werkelijkheid naar jouw hand te zetten.
Illustrator Daniel Müller is er van overtuigd dat iedereen kan tekenen maar dat vaak de moed ontbreekt om daadwerkelijk naar het potlood te grijpen. Met ludieke opdrachten krijgt hij ons nu allen aan het tekenen. De slurf van een olifant, de gekste gezichtsuitdrukkingen en kapsels, benen van flamingo’s, de inhoud van een goed gevulde koelkast, oerwouden en zeeën. Je zult jezelf versteld doen staan.
Teken, schilder en bewonder je eigen creativiteit!

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Daniel Müller (illumueller), geboren 1964 in Baden, studeerde aan de Kunstgewerbeschule in Luzern en aan de Schule für Gestaltung in Zürich. Sinds 1993 leeft en werkt hij als vrije illustrator in Zürich. Zijn werk is in diverse Tijdschriften en boeken te vinden. Teken, schilder, lach en bewonder verscheen als Mal, mal wieder bij het artistieke uitgevershuis Kein toelichtingMet Teken, schilder, lach en bewonder krijg je zelfs de meest verstokte niet-tekenaar aan het potlood.

Het meest originele, gevarieerde en humoristische kleurboek van het jaar. Voor jong en oud.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.