Glamour en glory van een stewardess@work

Geeri Bakker

 
 

paperback/ gebrocheerd: € 9.95

ISBN: 9789492504005, 188 blz., July 2016
Formaat: 21.6 (h) x 14.1 (b) x 1.5 (d) cm. Gewicht: 256 gram.

Uitgever: Uitgeverij Cactus

trefwoorden: piloot reizen stewardess vakantie vliegtuig

beschrijving

'Een hordeloop over uitgehangen benen van mensen die al te lang opgesloten hebben gezeten. Discuswerpen met plateau’s en een eindspurt snelwandelen om te controleren of iedereen vast zit. Nahijgend op mijn stoel, onder de volle aandacht van mij aanstarende passagiers mijn zweetdruppels wegvegend, geniet ik na van deze wedloop tegen de tijd. Als de passagiers zijn uitgestapt overzien we het slagveld met de arena vol lege glazen, halfvolle plateaus onder stoelen, kinderzwemvestjes, vergeten speelgoed en een knuffel. Die brengen we na. Op een holletje.'

Afrikaanse avonturen, bomvolle beautycases en coole crewborrels. Het ABC van een stewardess.
Koffers vol verhalen over liefde, vriendschap, het werk en de passagier openen zich. Evenals de containers, trolleys, hotelkamers en vliegtuigdeuren. Stap voor even in het bijzondere leven vol Glamour en glory van een stewardess@work.


Geeri Bakker is naast assistent purser onder andere columnist en auteur van de kinderboekenserie Mette meets the world. www.mettemeetstheworld.nl

Volg deze stewardess op Facebook stewardess at work.

Meer teksten en voorbeelden:

inhoudsopgave
toelichtingEen droom voor meisjes, een fantasie voor mannen en soms een nachtmerrie voor partners: stewardess

Iedereen heeft er een beeld bij. Opgedaan door vliegreizen tijdens vakantie of voor zaken. Toch blijft het beroep van stewardess iets magisch, ongrijpbaars houden. Wie zijn toch die stewards en stewardessen? En hoe ziet hun leven er uit?
Geeri Bakker neemt je mee in de wondere wereld van het vliegend bestaan. Vol glamour en glory (heerlijke hotels, coole crewborrels, top shoppen) maar ook soms van gesleep en gedoe (bomvolle beautycases, brakke nachten, irritante reizigers).
Koffers vol verhalen over liefde, vriendschap, het werk en de passagier openen zich. Evenals de containers, trolleys, hotelkamers en vliegtuigdeuren. Stap voor even in het bijzondere leven vol glamour en glory van een stewardess@work.

Over de auteur
Geeri Bakker werd van verpleegkundige stewardess. Een beroep dat haar past als een op maat gemaakte jas. Naast haar werk als assistent purser schrijft ze columns en is ze auteur van diverse boeken.
Volg deze stewardess op Facebook stewardess at work.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.